LIKE YOU

Bismilahirahmanirahim...

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Jam netty aku menunjukkan sekarang pukul 1.18am dan aku masih atas katil siswi yang empuk nie sambil ditemani roti yang baru beli kat Tesco,Ampang dengan ELL tadi. Aku tengah layan lagu Adele "Someone Like You" sebab tu title aku LIKE YOU. Aku tengah feeling feeling angel dengan lagu nie sesaat 
''Never mind I'll find someone like you ,I wish nothing but the best for you too, Don't forget me I beg, I remember you said, sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead''



MOTIF TEPEK GAMBAR?
Aku suka tepek gambar nak buat macam mana kan. Hari nie aku dapat melepaskan rindu kat Fatin Azmi kesayangan aku even sekejap jewp kan. Jadilahh dapat tengok muka die kan. Wei Debab! aku rindu kau lahh tahu. Hikhikhkhikk.

Okay dah lewat sangat dah sekarang nie and lagu yang aku nak download tu pown dah 100% completed so dah tiba mase nak tido pula. Aish! Badan aku memang tengah tak berapa sihat nie tapi aku gagahkan jua dan yes one more thing hidup nie walau macam mana pown dugaanya kita tetap kena tempuh dengan sabar. Nak mengelak memang dah tak boleh but yang kite boleh buat hanyalah MOVE ON MOVE ON..Btw Beyonce ade lagu baru. Comelll lerrr sesangat sangat video clip die. Suke sangat sangat sebab cecomell.


Nothing compares No worries or cares Regrets and mistakes They are memories made.Who would have known how bittersweet this would taste?

syakila hisam


Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Jaded