MY LUCKY DAY!

Bismillahirahmanirahim...

21/9/2011

Pada tarikh berkenaan aku keluar untuk menonton wayang bersama WANY dan IRFAN. Janji 3 setengah lepas habis class tapi hakhak aku dengan Wani datang lambat. Kesian Irfan kena tunggu 1 jam kat situ. Maaf yewp Irfan:D Bila semua dah ada seperti biasa kami menggerakkan kedua-dua belah kaki kami untuk menapak sehinnga ke Pavilion sebab bagi aku dekat situlah jelah panggung wayang yang paling best kalau nak tgk wayang sebabnye die besar berbanding yang lain. Akhirnya kami mengambil keputusan menonton wayang 'RAYA TAK JADI'. Nak tengok JE REBORN tapi movie tu ticket dah sold out nak buat mcm mane kan.

Sementara menunggu wayang yang agak lama kami bersiar-siar di kawasan persekitaran Pavi.


Ini Irfan *betul ea mcm tu eja nama kau?


Ini Wani kite..^^


Ini KAMI..^^





Lepas tu tengok movie sampai habis then kitorg nak pergi beli baju sikit and tuptup jumpe



Kitorg jumpe AWAL ASHAARI okay. Irfan lah paling untung sebab Awal tegur die dulu. Korang rase? Bila artis yang retis mcm Awal tegur colour seluar yang korg tgh pegang tu cantik secara mengejut kat sebelah korang. Untung kan. Awal memang peramah tu jerk yang mampu aku cakap sebab aku pown terketar-ketar mase cakap dengan die. Aishh Untung betull. Rugi sape tak ikut..

syakila hisam




Comments

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI