CERITA BEST.

Bismillahirahmanirahim...

Awak..kite ade cerite best untuk awak hari nie tau.Mesti awak nak dengar kan. Ish! Sampai sekarang saya masih tersenyum tau awak sebab saya gembira sangat hari nie. Kalau lah awak boleh tengok mcm mane lebarnya senyuman saya sekarang nie.Aish! Awak nak tahu hari nie kan 5TEKUN berjanji untuk berkumpul dan beraya bersama-sama tau awak. Kite mmg rindu sangat dengan diorang tu semua. Akhirnya,dapat juga semua berkumpul even ade yang tak de kan tapi hujung tahun nanti kite buat BBQ nak? Buat kat rumah MAMA AIDA kite nak?

Awak..kite tak boleh nak gambarkan suasana tadi just awak tengok gambar banyak-banyak jelah okay. Orang kata biarkan gambar berbicara kan jadi awak tengok jelah gambar yang ada okay tapi saya tak letak banyak lah gambar just a few jew tau.


SI GADIS..


INI PENYERI 5TEKUN..


AWAK KATA GAMBAR NIE NICE SEBAB AWAK jealous kan tengok kite dengan AMIR.


PIPI KITE MAKIN TEMBAM KAN..^^



Kite banyak amik gambar dengan budak nie semua tapi gambar dengan awak ade 3 jerk tapi tu pown Shahril tak bagi lagi macam mane kite nak upload gambar awak dengan kite jadi DP kite kat FB tu. Awak jangan kecik hati tau nanti bila dh dapat cepat-cepat kite change DP kite. 



Dekat dalam gambar nie pown awak tak de kan sebab awak awal-awal lagi dah naik atas rumah amir. Awal sangat awak naik mase tu. Tapi kesimpulannya 16 September memang HARI GEMBIRA SEDUNIA. Saya suka dapat jumpa awak..

p/s: ade org tu die konvoi kat Melaka rupenyer. masing-masing dah besar panjang kan pandailah pikir sendiri malas nak cakap lebih-lebih. Daa..^^



SYAKILA HISAM.

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh