CONFESSION

Assalamualaikum...

As you can see my blog is already in white. Aha! I don't know why I'm changed my blog into something that damn ugly. I'm just not feeling very well and feel great about myself right now. Thank you.



Bila pendam lama-lama hati tu rasa macam nak marah semua orang kan.
Bila dah tak tahan rasa nak bagi penampar jerk kat orang tu lah. Biar sedar diri sikit.
Bila rasa geram terlampau rasa nak bagi penyepak jerk kat org tu.
Kadang-kadang rasa nak menangis bila dah terlampau pendam.
Kadang-kadang rasa tak nak bercampur dengan semua orang.

TAPI

Kita tak boleh nak bagi penampar ke penyepak ke orang yang dah buat kita rasa geram sangat. Sebab kita hanya manusia biasa. Kadang-kadang ada juga orang yang tak senang dengan kita. Ada juga orang yang tak suka dengan perangai kita. Senang cerita kita kena sedar diri masing-masing. Tapi kalau pendam lama-lama memang hati tu sakit nak mampus lahh kannn. So kita kena cari orang yang pandai untuk 'KEEP IN SECRET'. Luahkan everything. Nak melalak ke meraung ke. Luahkan jerk then habis kat situ jugak. Jangan bawa keluar kemana-mana. And jadi orang bila someone dah trust kat die siap luahkan perasaan semua jgnlah nak jadi setan keramat ke jadi mami jarum  ke kan nak kecoh sampai satu dunia tahu.

Aku cuma tulis apa yang aku rasa. Aku tahu aku bukan manusia yang betul juga tapi aku tahu aku harus menyedarkan diri aku agar tidak menyusahkan orang lain. Bak kata kawan aku biar kita susah sendiri. Jangan sampai menyusahkan orang.

*Thanks to F.A and M sebab sudi jadi tempat aku luahkan perasaan. Thanks sebab sudi mendengar. Thanks sebab sedarkan aku. Aku sangat menghargai korang. 


S.HISAM

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh