GIRLFRIENDS.

Peace be upon to you..

Dah lama aku tak update blog nie. RINDU GILER. Hidup aku kat sini best,riang,ketawa and dll. Yelah sape tak suke dapat kawan baru kan. Gosip sama-sama.Hahahahahahahhaaa kerja nyer kat sini asyik nak gelakkan orang jerkk aishhh.As usual kalau first week memang class tak banyak start and selalunyer lah first class akan mula dengan ICE BREAKING..sumpah aku penat nak sebut MY NAME IS NUR SYAKILA AND I'M FROM MUAR.JOHOR.Penat sangat..aku dah tak sanggup nak sebut benda tu lagi..errrrrrr.

Tak tahu nak cerita apa lagi just mcm biasa lah mcm tak kenal aku kan. Kaki jalan nie memang tak reti nak duduk diam sentiasa berjalan sampai tak larat nak cerita pape lagi kay and OMT kat sini wifi mcm ergh SUCK! Nie pown aku curi BB Digi orang nak update blog. So Sorry!..


NEW GF FATIN...<3


FATIN AND BELL..<3


ELL AND FATIN AGAIN <3

Banyak lagi gambar but mostly semua nyer gambar aku tak bertudung so bahaya nanti kena hentam pulak so tunggu jelahh kayy..Love u!

May Allah Bless You..


Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Jaded