UNCLE JOHN!

Peace be upon to you...

Happy friday guys and hari nie aku keluar lagi kay sbb Uncle John ajak keluar.Best sbb Uncle yang drive kan.hahahhaaa Uncle lah sgt. Mampos aku die bace post nie..Kitorg tak tahu kowt nak pergi mane then aku kate aku nak makan..mcd ke EB ke kan but Uncle kate tak best lah mkn kat situ.Fine!! Tak best menyirap giler kan tak best. Uncle ajak mkn kat Marina or Uncle John..okay lah aku pown tak pernah makan kat Uncle John so kitorg drive g sane..ceh kitorg 'drive' sdgkan Uncle jewp yg drive..sorry lah aku tak de lesen lagi kay..hak3x..




Sembang-sembang sampailah kat Uncle John kopitiam.Tak lah jauh sgt kan..aku letak Uncle John sempena nama kopitiam nie lah..Best kowt panggil kau Uncle..Huishh jgn marah nnt cpt tue dokk. Swear lah kan sampai sane aku tak tahu nak makan ape. Pilih punyer pilih aku pilih Pan Mee ea name nyer. Entah lah tak ingt dgn Lah Tea cm tulah kowt..Takingatttt...Uncle pilih Ice lemon tea and mee goreng, Simple kan..


ATT* KAMI MEMBER RAPAT JEWP OKAY JGN MISUNDERSTOOD..><

Yang aku menyirap Uncle punyer mknan nie sampai dulu makanan aku tak sampai-sampai. Laju lah kan die mkn then my food already here your food are finish kan Uncle..Kbest makan tak tunggu aku..Grrrr..><


NAH!!!...AKU LETAK GAMBAR YANG NIEE..


HAHAHAAAA...AKU SUKE GAMBAR NIE..><

Then lepas makan Uncle kate nak pergi Bundle nak jumpe Mizi and Acap..Okay lah aku ikut jewp lagipown dh lama tak jumpe diorang kayy.. Sampai sane Mizi kate die nak topup jap then WAWA text aku die kate die kat WETEX..Kbest gilerr boleh jumpe WAWA kan..Uncle hntar kami kat wetex die tunggu luar jewp. Aku n Mizi pown naik lah wetex tu same-same. Yelah Mizi nak topup aku nak jumpa WAWA. Satu jalan jelah kan. BTW kami nie classmate jelah. Kenape mesti nak pikir bukan-bukan bila nampak boy and girl jln same2x but tak smstinyer diorg tu couple and please lah aku mmg kaki jalan even family n kwn-kwn rpt aku pown tahu kay. Tolonglah jgn slh fhm lebih-lebih..Opss! Aku tak mention sape pown just nak explain kan keadaan sebenar lah kan. Jumpa WAWA then peluk-peluk tu wajiblah kan sbb rindu kowt kat die..then suruh MIZI tangkap gambar kami..


NIE BUKTI NYER KAY..NAK PERCAYA KE TAK TERPULANGG~~!!!

Lepas tu Mizi kate cepat nanti BOS die balik then mmg berlari-lari lah aku kat dalam wetex tu dgn Mizi. Keluar jewp nsb baik Uncle dh tunggu kat depan kan..hahahaaaa then hantar Mizi balik pastu Uncle hantar aku balik pulak..Kesimpulannya hari nie best sbb aku bosan dok rumah nie..haishh!!! tak sabar nak tunggu esok pulak..^____^

Thanks yewp R.M sbb hilangkan kebosanan aku nie..^__^

May Allah Bless You.

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Jaded