TUESDAY WITH SWEET FRIEND!

Peace be upon to you..

14062011

Dah janji dengan Amir memang nak hang same-same then hari Isnin tu Ad call kata dia nak dftar msuk KUIM. Sedih kowt tak same kolej dgn Ad..Hurmm nak buat mcm mne kan. Terima lah dengan hati terbuka. Ad kata nak jumpe before dye msuk sane. Ade Mizi sekali.Aku dtg awal kowt sebab nak uruskan hal sikit kan nak msuk kptm and ayah pown dpt hntarpagi jewp nasib baik Amir dtg awal gak adelah tmn. Aku kena berterima kasih lah kat Amir sebab sanggup ikut jerk aku jalan mane even jauh giler  kita berjalan..hahahahaaa



Berhenti makan kat MCD terserempak dgn Fak..Ini Fak bkn amir and abaikan gambar org kat belakang tu saje jerk nak interframe..

AMIR AND MIZI

Then ade jugak lah terserempak dgn beberapa kawan yang turut keluar WETEX tapi tak tangkap banyak gambar lah dgn diorg..=__=


NIE CIKGU SAYA..<3

Malas nak cerite banyak2x layankan gambar jewp okayyy muah muah muah untuk korang semua sbb blog nie dah ade 100 followers thanks sayang sayang semua..


RED CARPET WITH AD..^___^


geezzzzzzzzzzzzzzzz..>,<


OPPS! SORRY I'M TAKEN..^__^


HEART THIS PICTURE THANKS ADRIANA...<3

Overall ILOVEYESTERDAY..even kite tak dpt satu kolej but we're still friends and I DO LOVE YOU ALL FRIENDS..MUAH..<3

May Allah Bless You.

Comments

  1. love 2 see ur dress..
    make u look so beautiful aww! =)
    btw..nice entry sis!

    ReplyDelete

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Jaded