Sweet June

Peace be upon to you...

1 JUNE 2011 hari permulaan bulan 6. Selesaikan urusan yang perlu diselesaikan then text adiq ajim 'akq kat bndar' dye terus call cakap 'jap lagi adq sampai'. Best sebab dapat jumpe die. Sementara tu pergi jalan-jalan dgn adq perempuan pergi Tanjong Emas nak photostat. Text Suraya Deen ckp 'nak trun kol bpe?' sbb smmg nyer malam tu dye dh call and plan nak keluar same2x harinie. Kitorg texting then deal jumpe kat MCD. Tak sbr nak keluar dgn die. Tgh khusyuk pilih komik adiq ajim call ckp 'kat mane?' tibe2x nmpak dye kat dpn mate. Lepas rindu kat adiq..Kitorg gerak g MCD lepas habis bayar semua. Adq perempuan aq dah laparr. Kat MCD nampak Kaq Aisya and Kaq Zaty. Lambai-lambai kat diorg then cepat-cepat beratur sbb cashier tu panggil.



Then Suraya Deen text tempat dye hujan tak dpt dtg. Dlm hati kecewe teramat. Then rancang balik kitorg nak jumpe sabtu sebab sabtu aku turun lagi tapi kat Tanjung sebab aku dah plan nak main layang-layang kat sane. Tibe2x adq ajim bagi something..So sweet..^__^ Thanks adq..akq suke kayy..Dalam pukul 1 setengah lebih mcm tu kitorg balik sebab gerimis melanda bandar Muar..Lambai-lambai kat adiq then gerak balik.



Sweet keychain tu. Akq suke sangat.Thanks adq..Hari nie mood tak berapa nak baik sebab terlampau rindu kat semua gadis aku dan aku pown tak tahu apapasal aku rindu sampai nangis.Sumpah! aq rindu korang. Sorry sebab tak dpt jadi kawan yang baik tok korang..

May Allah Bless YOu

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh