SEDIH

Peace be upon to you..

Fyii adat lah kan dlm hidup nie ade bnde sedih ade bnde happy. Kita nie manusia biasa tak mampu merancang but dlm byk2x perkara sedih nie mesti ade perkara yg pling sdh kan dlm hidup kita msing2x.Mcm aq bab paling sedih bile tengok parents aq gaduh. Sedih sampai menangis sedih sampai tak tahu nak buat ape. Diorg tak bertegur tak mkn same2x tak bergurau senda. Bende tu lah yg aq paling sedih and maybe ade sesetngah yg kte 'aq sedih giler tak lulus paper nie' or 'sedih siut die tinggalkan aq' and extra extra but bagi aq bab putus cinta ke failed paper or jatuh tergolek2x pown aq tak rase sedih sbb bnde yg buat aq sedih teramat hanya 2 sbb:

1.Parents aq gaduh.
2.Orang kesayangan aq especially membe perempuan n gegirls aq tak tegur aq or lyn aq.

Serius lah skunk 2 sbb nie terjadi and aq rase down sangat. menangis and aq tak dpt nak kwl sdh aq tu. Sedih sangat but aq tau aq kene kuat sbb tak de sape lagi yg akan menguatkan aq kecuali diri aq sendiri. YES..Thank You Allah for giving me a very strong IMAN to handle my sadness..ALHAMDULLILAH.




May Allah Bless You

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Jaded