Kau Kenape?

Peace be upon to you..

Fine lah kan aq tak tahu apa pasal dgn kau hangin tibe-tibe. Nak jealous tak bertempat kan. kau sape? Die sape skunk nie kan. pikirlah yang mane aq lebih pentingkan tak payah lah kan nak buat statement panas mcm tu. Kalau aq salah ckp jelah tak payah nak sindir aq mcm tu lah. Hal kecik pown ko nak besarkan tak matang langsung. Aq dgn kau mmg tak akan ade pape okay sbb kau pikir lah sendiri stat ko. Aq bkn jenis yang desperate sgt lah. Kau dgn die beza yang teramat sangat tauuuu..Kalau keluar dgn kau depan aq jewp kau punyer ayat manis tapi dpn aq jugak kau kutuk org lain mcm kau tu terlamppau bagus dooh. Aq tak suke laki mcm tu kayy. Sedarr diri kite nie duli sblum buat stat panas. Kau panas baran sbb tu aq tak mungkin dgn kau.



Abaikan jerawat muke aq tu. Stress terlampau!
Bile aq dgn die aq senyum jewp. Tak de lah die nak buat aq mrh ke senang cerite aq ssh nak gdoh dgn die kau tahu.Sikap kau tu annoying tau. Hot temper sgt. Aq tak suke giler..Sudahlah!! Kau pikir sendiri lah kau dh besar lagipown bkn nyer budak kecik lagi. Pandai-pandai kau pikir. Btw..aq mmg marah dgn kau jgn harap aku nak bagi respond ape2x kat kauu..

May Allah Bless You.

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Jaded