Heartbroken.

Peace be upon to you...

Yes..I patah hati dgn U. I bukan orang yang sempurna and I insan biasa jewp but I sayang giler kat U sbb U are my best friend forever kalau U nak tahu. Yupe I admit I maybe terlampau caring sangat or terlampau syg sgt kat U kan. I terasa sangat bile U kate jgn tanye pape kalau U ade prob..why jadi mcm tu pulak?..Yes tak semestinyer semua prob akan kite kongsi even kite BFF pown but seriusly I patah hati and terasa dgn ayat U tu kay..BTW I tetap sayang U..amik lah seberapa byk mase yg U nak. I'm just feel what you felt. I LOVE YOU FRIENDS..>,<



If you're alone, I'll be your shadow.  If you want to cry, I'll be your shoulder.  If you want a hug, I'll be your pillow.  If you need to be happy, I'll be your smile.  But anytime you need a friend, I'll just be me.

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh