MISS

Peace be upon to you..

Dah malam-malam mcm nie tibe2x jewp aq teringat kenangan mase kat sekolah dulu. Rindu sangat kat semua.Yelah gaduh-gaduh gelak-gelak kan.Tapi aku paling rindu kat 4 org gadis cantik yang memang paham sangat dengan aku. Gadis yang menjadi tempat aku gelak menangis dan mcm-mcm benda bodoh yang aku buat lah dgn diorg.Sudah semestinyer korang lah kan.


LIYANA GHAZALI @ BABY SAYANG

Dengan kau kan memang banyak nak mampos pengalaman aku dapat. Mcm2x. Ko buat aku ketawebuat aku menangis buat aku marah dan kau memang segalanyer lah.Aku memang rindu sangat dengan kau sampai aku nangis bila teringat kat kau.Risau aku dengan kau. Kenangan paling best banyak sangat dengan kau but yg paling aku ingat kite rosakkan pagar sekolah tu kan and then fly sampai kena denda dengan T.Nana. PFFff memang best plus seronok kan kalau ingat sekarang..


WAWA ZAMERI @ BABY WAWA

Dah lama kenal wawa..memang dah lama but mase form 5 kite rapat giler kan. Tak tahu mcm mane blh rapat tapi aku senang giler kongsi semua bende dgn die. Aku rindu die sebab die dah jauh dari aku skunk. Kalau tak mmg keluar jewpkan dengan Wawa. Aku sedih bile die further study tapi untuk mase depan die gak kan. Nasib baik lah kan tempat aku nak smbng belajar dengan die pown kire dekat even jauh sikit kan..Hope dapat jumpe WAWA lagi..



FATIN AZMI @ BABY FATIN

Aku kenal kau mase form 4 kan. Kau budak baru masuk mase tu and mmg gedik lah kan. Ramai tak suke ngan kau but aku nak kawan dgn kau sebab aku rase kau okay sangat and sweet. Aku mmg pertahankan kau lah kan mase budak-budak nie dok tak nak kawan dgn kau first2x tu but lame2x diorg suke jugak kwn dgn kau. Then kau tibe2x blah mcm tu jewp. Sedih giler aku time tu sebab kite dh nak rapat kan. Mmg aku sedih sangat-sangat. Then terperanjat aku bile kau masuk Dato balik.Sumpah aku terperanjat. Start dari situ,kite jadi BESTFRIEND kat hostel tu. Kau. Aku Yana and Husna. Giler-giler punyer otak lah kite. Tak sabar nak jumpe kau kat KL tu lagi. TUnggu aku tau babe..



HUSNA HUDSON @ BABY HUSNA


Minah kecik sorang nie lagi lah aku rindu nak mampos!! Kali terakhir jumpe mase amik result..bayangkan punyer lah lama kite tak jumpe kan. Aku rindu kau lah giler.. Rindu sgt2x..Kenangan dengan kau mase form 2 kau ngan aku g skola pukul 10 kan. Buat sekolah mcm kite yang punyer. Ponteng skola same2x. Menggedik same2x..kite pernah gaduh teruk giler kan.. Memang aku tersangat rindu kau. Sangat-sangat.....Aku nak jumpe kau sebelum aku pergi belajar. Aku nak sangat jumpe ko..hurmmm..

Aku sayang korang sangat-sangat and aku harap korang sayang aku jugak. Sayang sangat dan rindu sangat.

May Allah Bless You!

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh