LUMRAH: HAKIKAT KAWAN BAIK..

Peace be upon to you..
you make me live
I’ve been wandering round
But I still come back to you
In rain or shine
You’ve stood by me girl

you’re making me live
Whenever this world is cruel to me
You help me forgive
You’re the first one
When things turn out bad
You know I’ll never be lonely

Salah satu quotes best friend yang aku jumpa dan aku copy and paste kan kat sini. Semua orang kalau boleh nak ade best friend in life or best friend forever kat dalam life nie. Sape yg tak nak kan ade kawan baik. Mcm Sweet kalau ade kan,yelah tempat kite meluahkan segala-galanyer. Like the words said 'SHARING IS CARING'.Bila ade BFF semua benda kite nak kongsi tak kisah lah buruk ke baik nama pown BFF kan. Kalau boleh semua cerite kite nak share dgn die nak buat die mcm sister kite sendiri. Sweet BFF tiap malam akan send text 'GOOD NITE,LOVE YOU' 'MORNINGG GIRLSS I LOVE YOU I MISS YOU'..aku pown buat mcm tu jugak kat BFF aku sebab aku sayang sangat diorg mcm korang sayang BFF korang. Then bile snap gambar tu kalau boleh nak sangat nampak kite nie sweet kite nie memang rapat sangat. Secara jujur aku memang suke buat mcm tu.Aku sayang BFF aku sampai bila-bila tapi..




Kesakitan kat hati bile kena tikam dgn BFF sendiri tu perit sangat. Luke nyer pedih sangat. Aku tak sangka akan jumpe something yang buat terkejut. Kite same2x gosip pasal die and rancak cerite pasal die tapi entahlah kan. Dunia memang mcm nie. Terkejut bila dapat tahu semua bende nie rase mcm nak gugur jantung sebab aku sayang kau. Aku manja aku gedik dengan BFF aku sebab aku nak BFF pown mesra mcm aku. Baru-baru nie aku baru habis tengok satu movie horror korea nie. Tajuk nyer DEath Bell. Ade kisah pasal BFF. Aku menangis sebab aku sayang BFF aku sama mcm Ina sayang Ji-won dan Myung-Hyo. Aku mengharap sangat tell me the truth if I doesnt belong to be your BFF..IMISSYOUALLBFF!




May Allah Bless You

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh