I LOVE YOU LIYANA GHAZALI...♥♥♥

Peace be upon to you..

You know what baby aku memang freaked out lah kan sebab ko tibe2x jewp muncul kat depan pagar rumah aku sambil beri senyuman ko tu. Dah lah tak bagitau awal2x kan nak dtg alih2x muncul jewp. Kalau tengok muke aku mase tu mmg terkejut and aku rasa aku terkaku sekejap kat situ..Then baru aku menjerit kan. Memang lambat giler sebab aku sangat terkejut kay..Pas tu kite borak2x mcm nak giler mmg lama nak mampos sebab dh tahap giler rindu aku kat ko kan..Then ko kate ko dh lama tak makan cendol so dgn berbesar hatinyer aku mengajak ko g tmn dpn tu makan cendol. Memang superb and terbaik lah cendol kat situ..Serius! aku nak mampos kayuh basikal bawa ko tau..Dekat jewp ade kaki malas nak jln naik lah basikal kan..Ko siap posing lagi kat basikal tu..Tak boleh blah!!



Memang adik aku lah yg jadi photographer kite kan taman tu..Siap buat video lagi tu..hahaahhahahaa tapi aku post kat FB aku jewp..kat sini mmg tak lah kan..SO mlm tu ko kate esok ko kene balik sebab selasa ko dh mule keje..Pewh!! hangin jewp aku tahu..Bukan nak ckp ke ape kan mmg geram sangat dgn ko tapi nasib baik aku syg ko!!..Masalah nyer aku dh lah esok ade english class smpai kol 1 ptg then lps tu baru kite dpt shopping kat bndr tu but ko kate kene naik bas pukul 3 stngah paling lewat..dh mcm ape kan kite jln kat wetex tu..Laju giler sebab ko nak belanja aku makan kan..ermmmm


Kite makan kat Secret Recipe sebab nak merasa makan kat situ..hahahaha murah jewp rupenyer ingat kan mahal sangat kan..Kite pesan minuman yg same kan STRAWBERRY MILKSHAKE..mmg tu fave kite berdua kan..Pas tu aku order CHicken Gordon Blue and ko order ape ntah aku lupe..serius panjang giler name makanan tu..pas tu untuk desert ko order Banana Split..memang ko nak aku jadi gemuk ke Yana oit!!..





CHICKEN GORDON BLUE
NIE YANA PUNYER..
 Memang banyak isi ayam tu tahu..kenyang sangat tapi makan memang laju sampai tak cukup tgn sebab nak kejar bas balik JB kan.

BABY LIYANA GHAZALI!!

Then ko mmg jahat kan sebab suruh aku bedal banana split tu sorang2x..aku mcm nak termuntah mase tu tahu..KO makan die punyer ceri jewp..yg lain aku kene mkn..ermmm dh lah sejuk giler ice-cream tu..ngilu gigi aku tapi at last ko bedal jugak kan..hahahahahahahahaaa

Sedap giler bende nie..^^
Then aku hantar ko kat basten kan..errr sedih nyer perpisahan..
AND SKUNK KO KAT JB KAN..AKU RINDU KAT KO!! WAWA POWN RINDU FATIN POWN RINDU HUSNA POWN RINDU KO!! JADI TURUNLAH LAGI OKAY..
I MISS YOU BABY...

May Allah Bless You!

Comments

  1. me too....miss that gurl so much..
    bila mau lepak sama yana n ejard...

    ReplyDelete

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh