BYE BYE!

Peace be upon to you..

Rindu sangat nak update blog tapi virus malas tu sangat kuat melekat nak buat mcm mane.Skunk tgh rush nak habiskan lesson english tu cpt2x..dah tak larat dah nak g lagi. Tinggal 2 sesi jewp lagi..suke but sedih sangat nak berpisah dgn classmate semua. Diorg semua superb cool.Suke buat aku ketawe and kdg2x kalau aq rase down sangat dtg kelas tu mesti aq gelak. Tapi semua dh nak pergi further study kan..sedih sangat bila lagi kite nak jumpe kan..but memory kat sane aku akan sentiase ingat. Even tak banyak gambar yang kite amik but aku tetap akan ingat korang tau..muah muah!!


AWIN AND NUR....LOVE LOVE


nIE KAQ YUS tau..nanti mesti rindu kat akq..muah muah..
Kepada semua..thanks sangat2x..mesti rindu kat korang punyer lagi2x ERIC...heeee muah muah..

May Allah Bless You!

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh