SWEET AS MY CHOCOLATE CHIPS!

Peace be upon to you..

Finally,aku dh sembuh pown..demam nie memang satu perkara yang sangat menyeksakan bagi aku..errr but praise be to allah sbb aku dah sembuh. Tak sabar rasenyer nak story pasal 16 n 17hb hari tu. Fine aku pergi KL atas tujuan nak menghadiri majlis wedding teacher Nana aku. Rasenyer semua budak dato tahu T.Nana nak kahwin kan. Memang mule2x mcm tak nak pergi tapi bile pikir balik mana boleh tak pergi. So keputusannyer pergi! Alang2x dah dtg KL tu bolehlah jumpe FATIN AZMI dan MISS GENIT kan. Bukan senang nak dapat pelepasan mcm nie. Memang tak sabar nak pergi sebab dah rindu sangat kat debab aku sorang tu..hmmm last jumpe mase amik result jewplah..happy tau dapat jumpe die..



Debab!! aku memang rindu kat ko tahu..sekarang pown rindu..T___T
Then aku jumpe MISS GENIT..heee suke giler tau dapat jumpe die..memang susah sangat nak jumpe die,,then bile dah jumpe rasa mcm alhamdullilah niat aku dah tercapai..memang susah nak diungkap dengan kata-kata dan susah untuk diceritakan perasaan tu tahu..rasa bahagia sangat 2 hari aku kat sane. MISS GENIT tu kalau tengok kat dlm gambar jewp memang nampak CUN kan tapi kalau tengok face to face lagilah kan..CANTIK PLUS MENAWAN!!!..memang lawa tahu..and die kecil jewp patutlah MISS GENIT kan. And of courselah kami amik gambar banyak-banyak kan sbb susah nak jumpe so kenalah snap banyak-banyak..Peluang keemasan nie!!..heee~~!!!!


Kualiti gambar yang cantik tu Cik Sab punyer bb and yang tak cantik tu aku punyer C3




Untung kan CIK MOK dapat CIK SAB kan...heee~~!!! Kesimpulannyer memang sangat seronok sebab aku merasa sangat puas dan aku dapat melepaskan tension aku. Yang penting majlis wedding tu pown memang best and aku sedih sebab kualiti C3 aku memang sangat tak bagus so gambar memang tak jelas sangat..sedih nie sobsobsob..



Kesimpulannyer kehidupan aku memang sangat best selama 2 hari nie..Thanks kepada semua yang terlibat..
I LOVE YOU MUAHX MUAHX!!!!!..^___^

May Allah Bless You

Comments

  1. hihi..sab happy and suke gile dpt jmpe syakila tau!!
    muaahh! i love u too dear!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI