SATU KEBENARAN!

Peace be upon to you...



Well! Aku nak tulis tentang satu kebenaran. Kebenaran kenapa aku hilang nak berblogging and hilang mood nak buat semua benda. Firstly aq nak ucap CONGRATULATION lah kat diri aku sebab aku dah dapat lupakan semua benda yang berkaitan dengan masa and peristiwa pahit aku dulu.Yelah siap gadoh besar dengan someone kowt sampai dia block aq dari facebook and blog die. Tak kisah lah kan sebab untuk perhatian saudari saya langsung dah tak de hati dengan si dia okay and one more thing saya tak akan remove anda dari following blog saya so kalau rasa menyampah dengan saya silalah stop following. Because tak de sebab yang munasabah saya nak meremove saudari. Memang aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada family,gadis-gadis aku and semua kawan aku yang terlalu banyak beri sokongan yang kuat untuk aku agar melupakan peristiwa pahit itu and BIG THANKS to Cik Hanani yang telah menyembuhkan aku dengan rawatan yang diberikan. Semangat dan motivasi yang diberikan memang ternyata berkesan dan berguna untuk aku. Biarlah apa orang nak cakap pasal aku asalkan aku tetap menjadi diri aku and just aku jewp yang tahu diri aku yang sebenar.Dan satu lagi kebenaran yang aku nak tulis kat sini. Aku mula suka dekat seseorang and of course lah boy kan. And nie adalah pengakuan aku yang pertama and aku tak pernah bagitau kat sape2x pown even best friend aku sendiri and nie first time aku tulis kat sini yang aku tak ckp pown kat org tu yg aku suka die. Nie mmg betul2x first time aku tak luahkan kat sape2x..Selalunyer kalau aku suka aku direct terus ckp kat org tu and tak kisahlah aku kena reject ke tak tu lain ceritalah kan. But kali nie mmg aku senyap tak bersuara sebab die suka org lain Okay Fine!..Aku mengaku yang aku selalu stalker die sebab die comel sangat2x. Aku mmg tak nak g tau sape2x pown siapa org tu and kali nie biar aku pendam perasaan tu dlm2x. Ini untuk kebaikan aku dan juga si dia. Okay nielah kebenaran nyer nape mood aku kureng and aku rasa aku perlukan perubahan dlm hidup nie. Kepada si dia! Aku suka kat ko even ko tak tahu.!

May Allah Bless You!

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh