MAAF!

Peace be upon to you..

MASA NIE KAT DEWAN SEKOLAH TAHUN LEPAS MASA BULAN PUASA

Firstly..memang banyak sangat benda yang best-best terjadi. Aku memang nak kongsi dan tulis kat sini. Tapi aku minta maaf sangat2x sebab aku tak berapa sihat buat masa sekarang. Aku rasa dah lama tak badan nie tak kena penyakit kan sekarang penyakit demam tu rindu sangat kowt kat aku then die lekat kat badan aku terus jadi lemah. Sememangnyer banyak sangat cerita yang buat aku happy..misalnyer jumpe dengan gadis debab tersayang FATIN AZMI..jumpe dgn seorang gadis jelita dan manis yang memang dah lama aku nak jumpe and hajat memang tercapai lah even sekejap jewp iaitu MISS GENIT..pergi wedding warden aku yang mencetuskan fenomena yang kelakar aku ngan fatin buat kan..errr segan jewp..=__=
So, diringkaskan cerita memang banyak sgt tapi keadaan aku tak mengizinkan aku untuk berblogging..terpaksalah duduk rumah sampai sembuh..Doakan aku cepat sembuh..LOVE YOU ALL!

May Allah Bless You!

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh