KALI PERTAMA!

Peace be upon to you..

Dah lama tak update blog sebab nyer banyak benda nak kena uruskan. Sim rosak lah phone rosak lah. Mmg satu-satu benda berlaku lah. So,hari nie seperti yang dirancang aku keluar dgn Hidayah. Kawan sekolah rendah aku. Baru jumpa sebab kitorg duk satu taman so ada masa lapang nie kitorg keluar. Ops! Kitorg tak keluar berdua but ada akq aku ada Mizi ada Acap. Tapi memang giler sebab bayangkanlah mula-mula BakerHouse lepas tu MCD then EB pulak. Manalah badan aku tak naik mcm belon! Hai..=__=
skunk nie aku rasa mcm nak termuntah sebab terlampau full tau! Dayah giler sebab die beli 2 novel. Sekutu lah die ngan akq aku. Hahahaa..aku tak tahu nak story apa lagi. Layan jewp lah gambar!

 
AKU PAKAI BAJU KURUNG...CEH!


DIALAH DAYAH KAWAN AKU SEJAK SEKOLAH RENDAH LAGI TU!


NIE MIZI DAN ACAP!!..
 Thanks ea Mizi belanja aku makan. Lain kali belanja lagi okay..Acap kata muka aku mcm Elmo. Pewh! Menyirap jewp! Nasib baik aku minat cartoon tu. Elmo kan comel..Heheheheee..Thats all. THE END!

May Allah Bless You!

Comments

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI