DATING WITH WAWA!

Peace be upon to you..

Nie cerita semalam, seperti yg dirancang semalam keluar dgn wawa and kami pakai Pink sebab  its PInk Day okay kat BR semalam. Semua mesti tau kan. Hurm aku mcm mls nak tulis ape2x sebab mood tak berapa okay tapi nak update jugak.BTW Wawa and Fatin. Aku serius risau psl korang okay. Anything text aq kay sayang..I LOVE YOU!!.

KAMI ADA DOMO-KUN!

WALLPAPER PHONE AKU SKUNK!


WAWA SAYANG


Thats all!..Aku mmg tak de mood giler. Gambar pown tak berapa nak cantik and kami makan kat CRS. Skunk ada promosi kat semua cawangan so kalau korng ade mase silalah dtg ke sana kay.

May Allah Bless You..

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI