Third Time..XD

Salam...

Third post and for the first time rasenyer in a day aq post sebanyak nie just nak luahkan perasaan aq yang tengah membuak dan nak meletup nie. Serius aq cakap aq tak de mood and mood aq berubah-ubah and Idk why and whats is going right now. Errr sometimes rase diri nie mcm SETAN nak mampos..saje cari pasal dgn org yg mmg benci aq and mmg baguslah i take revenge balik. Ape ingat sabar aq tak de tahap ke wei. Plus! aq sure buat ko nangis hari-hari mcm ko buat aq dok. SERIUS! aq buat ko balik. Ko suke sangat kan nak main cak cak dgn aq skunk amik ko.!!!

FUHH!..LEGA..

Sometimes aq rase diri nie mcm MALAIKAT..huuu~~!!..mcm syakila tak baik take a revenge. Abaikan jewp jgn layankan COPYGIRL tu sangat. Alah biarlah die tu. Die buat mcm tu sebab die tak de trademark and style die sendiri. Orang mcm tu hidup die mmg tak harmoni.Yelah asyik dok ngikut ape yang org tu buat ape yg org tu tulis mcm tak de pendirian. Err..childish and smelly lah..Ko enjoy jewp dgn hidup ko skunk lagi bagus. At least ko ade BESTBUDDIEZ yang buat ko happy nak mampos kan..So What The Bitch kan. IGnore jewp perempuan giler mcm tu..ERRR..for sometimes i'll say like that to myself.

FUHH!..LEGA LAGI..

For the last one..
I HATE YOU FUCKING DAMN MUCH!!!!
BOTH OF YOU ARE REALLY SMELLY AND DAMN FUCK!!!
I'LL NOT FORGET WHAT YOU BOTH DO TO ME!!
YOU GUYS SURELY WILL PAY FOR THE SADNESS I FELT..!!!

Comments

  1. ade perempuan giler plus sewel cari malapetaka diri sendiri..

    ReplyDelete
  2. lorh . yeke?
    em, sabo jep la yong. ignore jep. oke.
    u can doit. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Jaded