♥Siblings Day♥

Assalam...

Alhamdullilah akhirnya aq bebas dari penyakit hati aq sebab kakak-kakak dan adik-adik aq semuanya sangat memahami perasaan aq yang memerlukan something untuk aq lepaskan penyakit hati nie and alhamdullilah aq berasa sangat segar dan rase perlukan hidup baru dan segalanyer mesti baru.Pasal hal yang dahulu tu biarlah die nak buat ape yang penting aq tak nak die muncul dalam hidup aq lagi even jadi kawan pown aq tak nak.Biarlah die pergi dan aq berdoa agar tidak ditemukan dengan die lagi.Dengan riang nyer kaq wani aq mengajak kami semua beradik pergi jalan2x dan shopping~~!!!!.Suke sangat dapat shopping. Dapat baju baru hari nie.Sangat suke sebab berwarna pink dan yang fave damn nyer ade ribbon kat tgh tu. Aq mmg suke ribbon lah.Almost barang aq semuanyer mesti ade ribbon.But yang tak suke nyer hari nie baju aq labuh lah mcm bkn aq lak tu. Tapi ayah aq suruh pakai baju tu sebab die kate ayah dah belikan pakai lah.Urm so aq nie tah kenape harinie ikut jewp ckp ayh aq and tersarunglah baju tu kat tubuh comel aq nie..

                                                     ntah kereta sape lah tu jadi mangsa aq!

Then bermulalah sejarah apabila anak dara sunti plus sorang laky keluar bershopping.Serius aq tak pernah tunjuk gambar siblings aq sekarang meh aq kenalkan semua siblings kesayangan aq yang otak sama tahap dgn aq tapi lagi kepala merong nak mampos.Yang aq gelak tahap neraka hari nie sebab adq laky aq membebel PEWH! kalah maq aq siut. Die punyer mulut tu mcm bertih jagung tak berhenti bebel.Nie tak kenalah tu tak sesuailah.lambatlah taknak lah.laparlah banyak sungguh karenah nyer mengalahkan kitorg yg perempuan nie. Memang aq gelak jewp tengok die.Yelah die sorang jewp laky yg lain semua perempuan Die mane minat shopping nie semua.Hahahahaaaaa!!..XD..tapi aq tabik kat die sebab mampu bertahan selama 4 jam berdiri tanpa duduk. Tabik abang habis arr!!

                                                       mereka ini twins dlm family saya!!!
Conclusion nyer air yang dicincang tak akan pernah putus dan aq sayang mereka sebab mereka selalu sokong aq dan ade dgn aq waktu susah dan senang aq.Even kalau gadoh mmg nak runtuh rumah tapi hubungan kitorg semakin hari semakin mesra..



                                                first                   second                  third

                                                                         the twinx!

                                          sharing a same habits..photography is our most!!!


                                          die sorang jewp tak suke bergambar..tak tahulah kenape!

                                             perut buncit lepas melantak dengan melampau!!
                                            bajet jewp dgn shades besar aq tu..hahahaaa!!

Banyak sangat gambar yang kitorg snap dan spend time togehther yeah like what sister and brother should do it and i love them the most and they are the wonderful siblings i ever have in my life..DAMN LOVE!

''YOU DON'T CHOOSE YOUR FAMILY. THEY ARE GOD'S GIFT TO YOU,AS YOU ARE TO THEM!''

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Jaded