Season 1 until Season 4..^^

Assalam...

Tengok and jenguk blog orang lain semuanyer mcm dalam mode bussssyyzz and termasuklah aq pown busy yang teramat sangat.Entah lepas nie ade mase ke tak nak update blog nie.Urm btw aq tengah follow satu series television english yang aq memang minat dari first season die keluar sampai lah season yang terbaru nie season 4.Wah hebatnyer aq dapat tengok semua episode tu.bangga sekejap! rasenyer kalau yang always follow series drama english mesti tau cerita ape kan.


Thats story lah yang aq damn fave habis!.aq paling suke tengok hot superduper romantic couple Blair and Chuck.SErius aq minat diorg giler.Chuck tu pewh romantic wei.Suara die fulamak katak lembut jewp but jenis kaki playboy mmglah mcm tu kan ayatnyer.Ayat seorang kasanova tapi aq tabik kat die sebab die tinggalkan perangai kasanove die demi Blair siut!.Respect habis! And aq suke friendship between Serena and Blair.Loving it sangat! Even kalau diorang gaduh teruk nak mampus pown still baik gak pas tu.Direct lah pergaduhan diorang teruk giler sampai menjatuhkan sesama sendiri but then diorang mengaku and say SORRY. Tup! baik balik mcm dulu and anggap perkara dulu mcm tak pernah ade berlaku pape pown.Super great lah.tapi series nie banyak aksi panas.Erm normallah orang putih buat cerita kan mmg banyak mcm tu.So kalau nak persahabatan anda bersama besties korang berkekalan silalah tonton series ini.Kalau tak nak suka hatilah korang.

''Psss ade membe aq kate style aq pakai shawl tak hot.Err!! darling sorry sikit fashion nie skunk tgh 'in' habis lah wei.So in conclusion,sila pastikan diri anda tidak ketinggalan dengan dunia fashion and walaupown anda tidak bertudung but at least janganlah langsung tak tahu fashion sekarang.So sorry darling..iloveyou.<3''

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh