Miss February!

Salam...

Di pagi bulan dua seperti biasa selepas menunaikan solat subuh aq akan sambung tidur aq balik di atas katil yang empuk ditemani kesya kesayangan dan juga dolls yang lain. Tepat jam 8.oo a.m aq terjaga dari tidur ku kerana vibrate dari handphone menandakan ade text masuk. Aq tersenyum simpul sambil membaca text tersebut. Ucapan yang sangat ringkas membuatkan aq rase diri nie sangat bahagia. Tapi! Alamak!..Aq tak de kreditlah nak balas. Sobsobsob..T_T.

Aq duduk bersila atas katil dan membaca text itu berulang kali.Hay!..mabuk aq nie. First february tepat 8 pagi text my mystery guy berbunyi 'morning'. Terkedunyer. Oops! hari nie befday husna. Kena wish nie.WAJIB!!..so dgn pantasnya mandi dan bersarapan seperti biasa. Harinie akak ajak teman g pejabat pos so bolehlah topup. Hee~~!!!. bahagia lah bulan dua nie.,^^

So mase kat dalam pejabat pos ade budaq sewel nak mampus..erghh!!..sorry aq mmg tak akan senyum kalau aq sangat penat. Itu memang semulajadi sebab tadi aq penat sangat sebab urmm rahsia..^__^
Suddenly..'LIKE A G6,LIKE A G6,NOW I'M FEELING SO FLY LIKE A G6' nyanyian Far East FT Cataracs & Dev berkumandang segenap pejabat pos tu. Hey hey!! befday gurl call lah..nie mesti panggilan percuma punye pasal. Serius! Lama giler aq gayut dgn ko. Mcm2x cerite kite gosipkan. Pasal nie lah pasal tulah..hahahahaa..serius aq rindu ko giler bapak!!..


                                                           SWEET 18teen GURLZ!

Pewh!..memang kalau kite berdua dah gosip non-stop kan. Mulut aq dgn ko rasenyer dah mcm bertih jagung tak berhenti-henti bebel. Uurmm tapi ko tak boleh turun sini celebrate sebab jalan banjir kan. Hope dpt jumpe and celebrate giler babeng nanti. Kite karaok sampai tak de suara yewp and lagu WAJIB kite 'LAGU UNTUKMU' nyanyi sambil melompat kay darling..^__^

PINK'CLUES!
''THIS FEBRUARY MEANS A LOT TO ALL MY LOVELY FRIENDS DAY''

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh