DomoKun ♥___♥

Assalam...

       ''Karna cinta aku jadi sepi,karna cinta aku jadi riang,
       karna cinta aku jadi pilu,karna cinta kini ku sendiri,
    karna cinta pelangiku hilang,karna cinta matahari pergi,
  namun ku yakin dalam hatiku,cintaku tak boleh membunuhku''


Mood aq hari nie susah digambarkan dengan kata2x atau tulisan sebab aq happy and gembira and excited and teruja and plus plus plus.The reason aq happy sebab aq rase aq ade ramai kawan dan mereka semua taking a very good care kat aq and then why must aq sedih hanya kerana ade sesetengah manusia yang benci sangat kat aq.Lagipown aq tak kenal diorang kan.Alahai adat lah kan orang melayu nie kan suke sangat amik berat pasal orang lain sampai nak kutuk pown mcm die kenal orang tu sedangkan nama die pown orang yang die kutuk pown tak tahu.Ish Ish..Dunia dunia..Owh yeah aq lupe hari nie ade kelas english lagi and aq jumpe Nur.Dah lama tak jumpa die.Rase semacam excited!.So bile dipikirkan balik kisah cinta aq dulu tu erm aq malas nak amik tahu lagi and aq sekarang mencari bidang baru yang aq minat plus mencari kawan baru yang aq rase aq boleh percaya and tak akan khianat aq and tak akan berpura2x menjadi kawan aq.Kalau nak berkawan tu biarlah ikhlas.Tak payahlah nak berkawan dengan penuh seribu satu niat yang gelap.Nanti takut takut terkena batang hidung sendiri pulak kan.Fyi..aq nak makan bubur MCD bersama rakan baru harinie.Sape nak ikut??..Jom aq belanja.Ikhlas nie tau nak belanja..^______^


''Janganlah hidup dalam satu kepura-puraan sebab itu penyiksaan bagi diri sendiri and kenape mesti menghiraukan kata2x orang lain sedangkan kite lebih mengenali diri kita berbanding orang lain and intheend nikmatilah kehidupan ini dan sayangilah diri masing2x sebelum terlambat''

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Jaded