SPECIAL CREATURE!!

Salam..

Hari nie aq dalam mode busy kerana sibuk mengemas sebab nak pindah. Rasa sayang sangat nak tinggalkan rumah nie tapi nak buat macam mane kan. Wajib pindah jugak.So walaupown busy mengemas KOMIK aq yang berlambak tu tp aq curi mase untuk lepaskan gian nak menulis nie,nak buka lappy lambat sangat aq pakai notty jewplah cepat sikit. Tak nak citer bab mengemas nie. Nak cter pasal vampire..HAHAHAAHA!! VAMPIRE..

Aq sememangnyer teramat minat dgn vampire nie sebab ape pown aq tak tahu. Aq nie kan mmg pelik. Minat benda yang merepek-merepek jewp. Aq ade koleksi patung vodoo. Giler kan. Btw aq nie termasuk dalam golongan *otaku. X kisahlah org nak cakap ape tapi sememangnyer aq minat sangat. Makhluk yang bergelar vampire nie sebenarnyer memang tak wujud tapi aq masih mencari bukti kewujudannyer dimuka bumi ini. Semua kisah pasal vampire aq akan tahu. Even cerita or drama or ape ape tentang vampire aq SURE suke giler bapak. Aq pernah berangan nak jadi vampire. Giler kan.

Ade satu cerita vampire nie..anime lah tapi. tajuknyer vampire knight dan ade 2 season but aq godek-godek kat youtube seaseon 3 bakal muncul..Die dah tunjuk trailer season tu. Aq ade dvd kedua-due season tu and sedang menanti season yg ketiga nie. Cerite die sangat best. Sedih lah kebanyakan nyer. Anyway tgk sendirilah kalau nak tau and kalau MINAT.


INI WATAK UTAMA!

WATAK SAMPINGAN KECUALI RAMBUT HITAM TU WATAK UTAMA
DAN AQ MINAT YANG RAMBUT MAROON TU..SHIKI!

huhhuhu..
aq minat jugak TWILIGHT..dan semua cerita berunsur vampire serta makhluk jadian nie. Bagi aq makhluk jadian nie memang sangat hebat dan sangat best kalau kita ade minat tok mengkaji pasal mereka. Bentuk,sifat serta keunikan diorg memang sangat unik dan menarik hati. Itu bagi pendapat aq lah.


FUHH!.GANAS KAN!. Tapi aq minat. Tengok kuku nyer dan gigi die. Sangat indah dan cantik. Kenape pelik ke??..Bagi aq tak pelik sebab aq mempunyai minat yang sangat mendalam terhadap benda pelik,unik dan aneh nie. Bagi aq minat nie ibarat fashion. Aq seorang wanita yang gemarkan benda jadian nie..

      

Due cerite yang aq tak pernah lepas nak tonton. Satu kemestian bagi aq mempunyai koleksi ini!


                             


SEBAHAGIAN  FILEM SERIGALA JADIAN DAN VAMPIRE YANG ADE DALAM KOLEKSI AQ!


                                                     

AQ SARANKAN NAK TENGOK CERITE NIE JANGAN MAKAN GERENTI MUNTAH BALIK!
IN MY COLLECTION TOO.

Itulah sebahagian makluk jadian yang telah menarik minat aq untuk menyiasat mereka dan mengkaji pasal mereka. Lain-lain entri aq akan cube untuk ceritakan asal-usul makhluk jadian ini yang telah menjadi sebahagian daripada hobi pelik aq ini..

                                                
                                                          MY FAVE VODOO!

 Kitty 2 TENGAH MENCARI KEDAI YANG MENJUAL PATUNG VODOO LAGI!!..MANE?

Comments

  1. okay..kita punya minat yang sama..bella pon minat vampire jugak!!

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu..=___=
    vampire tu best kan..^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI