Special Entry..♥♥♥

Salam..... Ladybug
Dah lame sangat nak buat entri special nie..pasal someone yang sangat aq suke and for your information she's the one of my fave blogger and blog gadis shumell inilah yg sure opps!! not sure but MUST READ aq terjah sebab blog die sangat menarik hati..gadis ini dikenali sebagai 'miss genit' and I REALLY IN LOVE WITH HER..hahahaaa..oopsss! i'm not LES okeee..^^..okee lah miss genit nie amik bussiness management at UNIKOP..and part paling suke kat miss genit nie OF COURSE lah tengok gambar die yg cantek cantek cantek sangat tu..thats one is my fave part tau..

And right now i tgh dok usha miss genit nie kat facebook..huhuhu sangat happy and hati berkata hhoorayy!! bile miss genit nie app..kami baru jewp menyampaikan salam perkenalan kami sebentar tadi..sangat teruja sampai terus buat entri pasal die but i nie kedekut sbb tu x nak bagi link die kat sini..hahaaaaa..kalau nak link miss genit nie marilah mintak mintak mintak saye yewp..

Btw..miss genit nie cara pemakaian shawl die unik sangat tau and macam stail Hana Tajima..i try buat tapi x jadi lagi..sedihkan..sobsobsob..T_____T...and suke tgk care die bergambar sebab ala-ala model gitu you..! auw auw!!..suke tgk die..x caye cube tgk gambar nie..maaf yewp miss genit saye 'tercuri' gambar awq lah..


LAGI LAGI!!!..


                                                                   MISS GENIT!!!

Inthenutshell...missyakila hisam sangat suke dengan miss genit..saye menantikan gambar terkini daripada miss genit yewp!!..SUPPORT MISS GENIT!!..heart you lah..^___^

FOOTSTEPS Foot Print 
Masih bblurrr nak apply U ape nie..hhmmmm...=____=

Comments

  1. nak menitis air mata membaca entri ini. T_T
    thanks dear. ni mesti silent reader i kan. huhu. sbb baru ni i datang ke blog nieh tau. so,next time. shout jek i kat shoutbox tuh. confirm i terjah balik blog u tau. haa..btw..thanks again for this entri dear. heart u <3 :)

    ReplyDelete
  2. huhuhu..yes saye suke menjadi silent reader..x lah hbt mane pown blog nie..sangat biasa biasa..segan nak tunjuk kat miss genit..^^
    heart u darl..^^

    ReplyDelete
  3. wah..special entri utk miss genit..interesting.=P

    ReplyDelete
  4. yup.. she is very adoreable... sy pon suke terjah blog beliu..

    ReplyDelete
  5. yes..dye sgt shumel..adore dye sangat!

    ReplyDelete

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh