Saya Rindu Awq Boleh???

Salam...

Hujan oh hujan lekas berhenti!!..urmm skunk dekat muar hujan.Nmpak mcm teruk mcm mane nak shopping nie..=___=..gggrrr! MADNESS!..seperti biase kalau time hujan jewp mesti ade satu bnde yg selalu dok aq ingat and mmg habit semulajadi aq sejak kecil. Aq rindu sangat dekat..hhurmm sape ek..

                                
                                                                  BABY AQ..<3

Serius aq rindu sangat even hari2x kite text and gayut dok gossip sama2x everynight tapi aq tetap rindu ko tau budak!.Tak pernah pown satu hari aq tak rindu ko and skunk ko buzy sikit sebab ko keje tapi ko still ade mase send text kat aq. Ko selalu ckp 'BABY!..I MISS YOU MUCH!'. Sedih aq. Kalau sehari ko tak send text kat aq mmg tak boleh kan sbb ko tau aq sure nangis. Manja kan aq dgn ko sampai BF ko pown jealous tapi ko still menangkan aq sampai ko x kisah clash dgn BF ko kan. Mcm2x bnde yang pelik plus giler2x kite buat sama2x kan. Aq paling sayang ko sampai mati!!!

                                            
                                                            HUSNA DAN FATIN...<3

Both of them nie mmg sangat kenal perangai aq. Aq tabik diorg sbb sentiasa percaya aq tak pernah diorg percaya cerita karut pasal aq. Diorg still ad dgn aq even kitorg pernah brgaduh tahap neraka tapi kitorg baik mcm tak de pape pown berlaku. Setiap malam diorg berdua nie sure send text good nite. So sweet!. Even masing2x jauh tapi kite still take care each other kan. Banyak bnde sumpah! paling giler prnah kite buat sama2x sampai aq rase zaman persekolahan aq yg terbaik.Sayang korang ketat2x!!..<3


                                                              WAWA ZAMERI..<3

She is the one yang tak pernah tak ade dgn aq. Always and everytime. Thn lps bile kitorg satu class baru kitorg rapat tapi mcm dah bertahun2x kite kwn kan Wa. Everytime I cry,everytime I feel down she is the one yang ade dgn I. Selalu bagi nasihat yg bagus kat aq.Sampai aq rase nak nangis pown aq call die. Kami selalu bertukar cerita sama2x. Berfesyen sama2x..mmg syg giler dgn die. Ayat yg selalu die pujuk kalau aq rase sdh 'Yong jgn sedih2x tau,I ade okee'..OMG!..terharu sgt..kite kawan sampai mati tau WA!!..LOVEYOU!


                                        
                                                            FATYN ALIYA..<3

Comelkan die..Auw! aq sayang die ketat2x tau. Die adq anqkat aq dan aq mmg sayang die sangat. Bagi aq kalau die tak de tak lengkap puzzle hidup aq. Die manje tapi aq suke..^^ aq mmg suke tulis kat wall die I LOVE YOU and kalau boleh hari2x aq nak tulis..aq harap die akan kekal jadi adq anqkat aq sampai bile2x tau adq!..ILOVEYOU SI SHUMELL!!...<3


                                              
                                                  MISS GENIT KESAYANGAN...<3

OOps!..tercuri lagi gambar die..hee~~!!..maaf!!..cik sab nie kawan blogger pertama yg aq sayang.Serius baru kenal tapi aq mmg syg die. Jgn jeles okee. Mase mule2x knl tu aq cm segan and takut. Tapi cik sab nie sangat loving and caring. Atas nasihat die jugak lah aq kembali seperti biasa dan seriusly cik sab sangat memahami aq. Terharu sbb aq bkn mudh nak rapat dgn org yg tak ngam dgn aq but dgn cik sab ntahlah kenape aq rase okey! aq sayang die sangat. Kite baru berkawan kan cik sab tapi i miss you too..Hope one day dpt jumpe dan bershopping bersama yewp Cik Sab..currently MISSYOU..<3


PINK'CLUES
'THEY'RE ALL MY FAVE LADIES AND I MISS THEM MUCH MORE!'

Comments

  1. hehe. heart u too dear. wee~
    thanks cz really appreciate me. :)
    one day. insya Allah kite jumpe k.
    jom!! shopping same2!!!

    ReplyDelete
  2. uit..cik sab..of course boleh..kite shopping sampai kaki tanggal..^^

    ReplyDelete

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI