PizzaHut Bersama Nadia..^^

Salam...

Rase sangat tertekan sejak akhir-akhir nie. Nasib baik nadia free harinie so kitorg buat date and g makan PIzzaHut!!..Simple jewp aq hari nie. Berpakaian baju kurung meredah bandar Muar dan wetex Parade. Takde mood yang teramat sangat minggu nie.Sedihnyer nak pindah rumah. Eerrmm..=____=
So,diringkaskan plan arinie nak g rase pizza baru sempena tahun baru china tu and doa akhirnyer termakbul pown. Pizza tu kalau x byk Cheese mungkin rasenyer lebih sedap kowt..errr..tersalah cakap mase tu. Hurmm nak buat cm ne. Bile dah order baru terpikir tercakap yang letak cheese lebih..Errr..aduhai..aq memang suke giler dgn cheese tapi kalau makan pizza tak sepatutnyer aq letak cheese lebih-lebih..

Then,soup of the day sampai dulu plus garlic bread!..HHMMMM MY FAVE DAMN!!..^__^
memang sedap sangat soup dgn bread tu. Kalau makan pizza bnde nie WAJIB ade depan mate. Pastu soup tu letak cheese powder plus blackpepper. Pewh!!..nnyyuumm!!..^___^ sedapnyer!!!
Hahahahaaa..aq gelak sebab nadia tak biasa makan so die punyer aksi arinie cukup buat aq gelak sakan dalam PIZZAHUT tu.

Part paling lawak bile aq tuang sos kat dalam pinggan. Nak tau kenape. Sos tu aq hentak seribu daya sampai KKKLETEENG!!!..bunyi pinggan aq bergema BUT tak keluar-keluar dderr.. Mase tu semua org mmg pandanglah kan tapi aq tgh FEDUP!..then aq pas kat nadia. Degil jugak sos nie tak nak keluar.Nadia buat sampai die hentak pakai tangan tak keluar jugak sampaikan tiba-tiba jewp pekerja lelaki kat Pizza tu gelakkan kitorg giler2x..Bayangkan sampai die tutup mulut terduduk tengok aksi pelbagai kitorg hentak sos tu. Hahahahaa,,Btw..die seorang yang agak SOFT dalam kategori lelaki.

At least,akq tukang amik order dtg tolong kitorg tapi tak boleh jugak tu.Die FEDUP jugak kowt and tukar sos baru. Nasib baik yang lain tu boleh kalau tak memang aq terpaksa lantak SOS TABACOO yang taksedap tu..EERR..!.Lepas makan kitorg jalan-jalan WETEX!..pewh!!!!,,BAPAK BANYAK GILER SALE!!!..aq suke giler..mate aq mcm bling bling..Aduhai!!..duit aq melayang macam air lah..errmm..=__=
Berhabisan jugaklah harinie nampaknyer. Pastu kitorg keluar n then saje jalan-jalan satu MUAR..TUp!..
ternampak kedai kasut VERNS!!..sememangnyer dah lame nampak tapi jenguk2x gitu jewp. Harinie pulak masuk and OHMENARIKGILER!!..kasut die pewh!!,,,HEELSS die pewh!!..tangan nie sangat gatal lalu mencekup satu heels..Aduhai!!..borosnyerlah kan anq hisam nie. Bile nak insaf..=___=

So in the end of our story berbelanjalah dengan jimat dan janganlah jadi seperti ISLA FISHER dalam THE CONFESSION OF SHOPAHOLIC walaupown hobi aq adalah shopping!

PICISAN HARI INI:

see! baju kurungkan..^^

niat dihati ku nak tunjuk reben besar tu!


the gorgeous syakila makan pizza!


makanan kami harinie!


inilah nadia kawan sejak kindergarten lagi!


anq yang baik akan belikan maq die something tok dimakan!

KITE TAK BOLEH PUASKAN HATI SEMUA ORANG KAN!

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh