mari kite TERJAH mereka beramai-ramai..^_^

Salam..

hari nie tak tahu nak tulis ape sebab tak de plan ape pwon just tengok drama KOREA lagi..drama nie aq dh tengok lebih sepuluh kali..hahahaha sebab aq minat cerite nie and aq sanggup beli dvd drama nie..hahahaa..tapi nanti lah aq story..skunk aq nak kenalkan blog mereka ini..alah saje-saje jewp kan..sape yg add kat fashion mesti TERJAH blog sis nie tau..

Rasenyer korang dah tau lebih awal sis nie..SUE ANNA JOE..mesti ramai yang dah jadi followers sis nie pown kan tapi yang tak tahu tu aq nak lah korang support sis nie yewp sebab sis nie baru permulaan menjadi jurujual bak kate sis nie lah..baju yang sis nie jual limited only so kalau nak order cepat-cepat kay..TERJAH kat SUE ANNA JOE..

And second mesti semua kenal kowt..pelakon MERAH PUTIH tu..hahahaaa..ZAHIRIL ADZIM..aq memang minat dengan die sebab gaye die menulis memang masuk dalam jiwa aq nie kowt..kalau bab mengarang nie aq paling suke die sebab aq pown bercita dan mempunyai hasrat untuk menjadi seorang pengarang cerpen..hope menjadilah yewp..AMIN!!..so,kepada sesiapa yang berminat marilah terjah blog ZAHIRIL ADZIM..sekian..

FOOTSTEPS Foot Print
Teruja sebab cik bella ayub (pemenang contest shade miss genit) dah jadi followers saye..huhuhuhu..terima kasih..saye sangat terharu..terasa nak bagi miss genit KINDER BUENO lah..huhuu..

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh