Jumpe Dengan Papan Lapis!!

Salam...

Okeee fyi..secepat mungkin aq menaip kerana sebentar lagi menghadiri english class..hari nie befday mizi..yang mane kenal tu taulah..yang tak kenal tu nie aq ckp..Mizi tu kwn sekelas aq and kitorg sekelas mmg rapat pown and disebabkan tmpt aq blajar tu bersebelahan dgn tmpt mizi keje so dptlah aq wish and ingat nak makan KFC tapi x de kawan and x nak arr makan sorang-sorang x sedap..nak ajak mizi yelah die keje so aq pown ajak lah org yang tak keje..nak tau sape..aq dgn die mmg akan selalu mcm cat and dog..aq panggil dye papan lapis sbb die suke ejek aq yang bukan-bukan..erggh!..


BEFDAY BOY MIZI!!

Diringkaskan kitorg menapak lah kan sampai KFC yang baru buka bersebelahan dgn WETEX tu lah..ceh saje cube tgk tmpt baru tu..pewh lawa!..tmpt makan die..sekali masuk amik ko!!..ramai lah siut membe aq keje situ..hahahahaaa..habis kena gosip free kan..biasalah mcm tu tapi aq x ksh pown sbb aq mmg suke keluar dgn sape-sape pown so lantak lah org nak kate ape..asalkan aq tau ape aq buat sudah..sebelum tu terserempak dgn budak hstel dulu..Basri..alamak! habislah..buat-buat bodoh jewplah..

Aq pown tak tahu ape yg aq makan sbb KFC tu kan baru so byk bnde yang tak de..so bedal jewplah and kitorg pown MAKAN!!..hahahaa..nak cakap aq rase aq cakap kuat giler kowt sampai papan lapis tu kate 'ko cakap tak boleh nak slow ea'..hahahaa..aq rase suare aq makin kuat kowt..yelah dh lame x dgr cter kan sekali cter amik ko!..mcm bertih jagung mulut aq nie..hahahaa..owh btw..nie ade gambar kitorg tp sikit jewp sbb dah show nak makan plus borak kan..

                                                       INI AQ YANG DAH KENYANG

TERUK TERUK TERUK TERUK!!!!...ANAK SAPE NIE LAH KAN..OWH SAYA TAHU ANAK PAK HUSSIN KAN..HAHAHAHAHAA...NIE LAH PAPAN LAPIS..MAKAN TAK INGAT DUNIA!

okee..fyi and then kitorg g tgk Jualan Gudang kat Jubli Intan tu..pewh! fulamak wei!!..murah giler bapak lah siut..nak beli tapi income tak masuknie..ermmm..and aq decide akan pergi lagi..WAJIB!!..then aq ade belikan mizi set snack plate..tulah hadiah befday aq tok die..ermm so inthend..hari nie superb! sebab dpt jumpe diorg..^^

FOOTSTEPS Foot Print 
Ermm...rindu dekat semua.=_=

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh