aku menangis lagi..T_T

Hey..kenapelah air mate nie x berhenti nangis lagi..dahlah kan bnde tu dah lepas..asyik nangis jewp kenape..dah memang ditakdirkan mcm tukan so aq kena terima..dah pengarah filem tu kate HEROIN nyer mati so matilah..hihihihihi..okee fyi aq nangis bukan kerana mengenang kisah silam tapi aq tengok drama korea arinie..aq memang suke pown tapi x fanatic sgt but aq fanatic plus addicted dekat filem jepun..semua filem jepun aq bedal..x kisah arr anime ke..aq bedal asalkan name nyer jepun walaupown aq tau jepun pernah menjajah kite tapi nak buat cm ne aq dah minat kan so hahahaaa..

Tadi aq tgk drama korea..aq rase ramai yg dh tgk and sure arr korang menangis kan mcm aq nie yang brutal pown boleh mengalirkan air mate sampaikan bubur pulut hitam yang maq aq masak tu rase masin..kenape masin?..sebab nyer sambil aq tengok part sedih tu aq menangis melalak..amik ko! first time aq rase air mate tu rupenyer masin..tapi pulut hitam pewh!!..sedap siut!!..back to our topic..

Tajuk drama tu STAIRWAY TO HEAVEN..mesti familiar jewp kan..sebenarnyer cerite nie ade due versi..satu versi filipina..mcm tu ek eje nyer..satu lagi versi korea and dgn bangga nyer aq nak cakap aq dah tgk kedua-dua versi tersebut dan 'ku menangis!'..sebab cerite tu terlampau sedih..hidup die terlampau NAUZUBILLAH!!..penuh dengan penderitaan..sobsobsobsob..T_T




aq suke cter nie sebab die suke tunjuk dekat taman tema nie..hahahaa..aq suke giler bapak! naik kude tu dan aq tak tahu dipanggil ape..tapi aq memang suke SANGAT!!..ceh!..nak berangan nie yang konon nyer lah kan satu hari nanti hope BUAH HATI aq akan bawa ke sini dan melamar aq kat depan nie..pewh fulamak!..best tu siut!.hahahahaaa berangan jewp lebih..pakwe pown x de..ade hati nak pasang angan-angan mat jenin kan..hahahaa..so ke pade sesiapa yang rase hati nyer nak nangis tapi terpendam jewp tu silalah tengok cerite nie..DIJAMIN!..anda akan nangis dan kalau anda tak nangis itu maknanya hati anda sangat kebal..onemorething..aq dah tengok citer nie lbh sepuluh kali tapi still gak nangis..aduhai aq nie sensivite yewp sangatlah..alahai..ishishishsishsishsi...

FOOTSTEPS Foot Print
Kalau hari-hari menangis pown boleh buta ke?? 

Comments

Post a Comment

Drop me your opinions

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

TRAVELOG : BALI

Askar dan Musuh