Posts

Showing posts from March, 2012

MUMBLING

Image
Bismillahirahmanirahim...





Sebelum bermula ingin aku mengutarakan kata maaf kepada semua yang tak berkenaan pada gambar aku yang satu ini tapi aku tak kisah sebab masing-masing ada hak kan nak cakap nak kutuk nak puji kan almaklumlah manusia punya mulut paham-paham lah sendiri. Apa yang aku nak cakap apa yang aku nak tulis hanyalah sekadar satu bebelan biasa almaklumlah mulut akuu yang nak cakap jadi tangan menaip kalau terkeluar perkataan bisa biasalah aku hanyalah manusia kerdil yang tinggi selalu buat silap tapi belajarlah dari kesilapan. Apa yang aku nak cakap sebenarnya setiap manusia ada masalah yang diorg hadapi setiap hari setiap saat setiap detik setiap waktu and memang tak akan lari masalah itu daripada hidup semua manusia bro! Tapi bro kalau otak kau mind set fikir 24hours pasal problem tu sampai kiamat pon tak settle kalau kau asyik lari. Hadapinya bro and cari jalan penyelesaian tak pon haaaa buat2x lah solat bro ingat Allah s.w.t. WHY WHY? 
Nak cakap 'ALAH KAU TU PUN …