TOLONG FAHAM BOLEH?

Bismillahirahmanirahim...

Sekarang nie macam-macam masalah yang melanda dan semua tak akan paham bila aku kata aku busy. Dan ade yang kate aku ke dah berubah atau diorg yang dah berubah. Aku tak berubah cuma aku kesuntukan masa untuk melayan semua kawan aku. Aku tak pernah lupa seorang pown kawan aku. Aku baru habis selesaikan satu masalah besar aku dan aku rasa sangat sedih sebab semuanya tak dijangka akan berlaku dan aku tak sangka semua benda nie akan berlaku kat diri aku. Apa salah aku? Apa yang aku dah buat sampaikan dia tikam belakang aku? Dengan keadaan yang macam nie adik angkat aku pula pikir bukan-bukan semua. Text kata kalau aku balik muar semua jangan beritahu dia lagi sebab aku bukannya nak jumpe die tapi aku jumpe adq angkat aku yang lain-lain. Siap kata kalau tak nak die jadi adik angkat aku lagi cakap jerk. Korang rasa?

Aku sedih tahu tak dengan semua nie. Ade ke korang rase ape yang Aku rase sekarang nie. Bayangkan dengan assigment yang nak kena submit dengan nak cari bahan nak buat public speaking lagi mase tu tiba-tiba benda besar tu jadi and dengan adik angkat kesayangan boleh cakap macam tu pula. Kawan-kawan yang lain boleh pula nak kecik hatilah sebab tak contact diorg sangat lah. Ramai kawan tak payah dah nak kawan dgn diorang lagi semua. Ape KORANG rase kalau korang kat tempat aku? Aku sayang korang semua tahu tak!! Aku sayang kawan-kawan semua! Pernah korang paham situasi aku? Aku sedih tahu tak even aku tergelak besar mane pown even aku senyum pown dalam hati aku ALLAH jerk tahu pedihnyer mcm mane.



Untuk adik Fatin. Akq tak de adik angkat lain memang tak de memang tak de memang tak de. Berapa kali akq kate mereka semua kawan rapat akq bukan adik angkat akq. Akq memang jarang msg adq sebab akq tak nak ganggu adq. Adq tgh nak spm kan sebab tu akq tak nak kacau sangat and akq sangat busy sekarang nie adq. Tolonglah paham. Akq tak tahu nak cakap mcm mane lagi. Akq dah minta maaf and akq tak tahu nak cakap lagi. Just tolonglah paham. Akq sayang adq lagi okay.

Aku cuma harap benda nie semua hanya satu mimpi ngeri dimana bila aku bangun semua akan kembali normal dan aku mengharap agar aku hilang ingatan untuk semua benda yang berlaku nie.

syakila hisam

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI