MY LADY LOVE..

Peace be upon to you...

Hari nie aku balik Muar sebab rumah aku ade buat kenduri esok. Kepada semua anda dijemput hadir. Hari nie class 3-5 telah dibatalkan or ditangguhkan so memang best sebab dapat balik awal. teruja nak balik Muar sebab rindu sangat kat Muar nie. Thanks to my roommates Kd sebab sudi hantar kitorg g TBS. Owh yeah bukan Kd yang drive but pakwe die Kipen yang tlong hantar even kalut-kalut sikit tadi kan. Kat KPTM tu memang aku rapat dengan housemate aku semua tapi kalau buat kerja yang menggila sikit memang selalu nyer aku buat dengan ELL and KD. Terbaik kan kerja giler kitorg so tadi mase tengah tunggu Kipen solat jumaat. Kitorg dlm kereta nie tak tahu nak buat ape so kitorg pown isilah mase dengan benda yg berfaedah iaitu tangkap gambar banyak2x...


ELL KD YONG..


ELL KD YONG


ELL KD YONG


LADY LOVEEE..<3

Gambar ade banyak lagi tapi kat FB jerk lah mampu letak sebab dah penuh sangat nanti jammed pulak benda nie..Even aku ade kawan baru ,lady baru or girls baru but yang lama aku tak pernah lupakan tauu..Aku rindu semua kawan aku okayy..muah muah muah!!!!

May Allah Bless You..

Comments

  1. dah tgok semua gambar tu n kamu sangat awesome... dear,sorry coz xdpat dtg ke majlis kamu...

    ReplyDelete
  2. itsss okayyy sayangggg...<3 thanks for your sweet talkk..loveee muah!

    ReplyDelete

Post a Comment

SILALAH KOMEN!

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI