I DONT WANT TO MISS A THING!

Peace be upon to you...

Tengok! Sampai title pown aku tulis LAGU tu sbb hahahaha first time kowt dengar orang tu nyanyi. Best lahh kalau dapat rakam. Limited Edition tu.Sape yang ade tu bagilah sini..^__^ Fyyii hari nie bahagia sikit sebab dapat lepak dengan member yang boleh menceriakan hati aku yang tengah entahh lahh biull kowt.Best kay hari nie sebab dapat release tension sikit. Before pergi further study tu kan kenalah rilex kan otak nie ahh biar kosong sekosong nyer.Mulakan hidup baru dengan semua baru.Itu yang terbaik and A BIG THANKS TOO SIS NURULBALDIAH LAI sbb bagi motivate sikit..and to my SAB terima kasih banyak2x atas sokongan anda. Saya akan cuba dan yeahh start a new life SYAKILA..aku boleh buat sbb aku kuat yeahh teruskan!! And to my haters. ehmm tak kisah lah kau nak benci aku kan sebab aku rase aku tak de buat salah kat kau and aku rase lah pemakaian aku and penulisan aku tu semua tak menyusahkan kau pown.Yelah aku beli baju shawl tu semua gune duit parents aku ade aku pakai duit kau? Tak de kan? Aku tulis tu semua ade gune tangan or otak kau? tak de kan?.Kenape? Kau rase aku menyakitkan hati so tak payah nak hipo sangat nak jadi kawan aku sebab nak buat aku rase down setiap mase. Mmg aku kalau dh syg membe mmg sgt payah nak jauhkan diri aku dari kawan tu sbb kawan tu penting bagi aku tapi kalau kau dah buat perangai yang entah lahh kang kalau aku cakap nnt update stat panas-panas mcm lah aku tak terasa kan. Dah yang penting terpulang pada kau okay..^_____^




MEET ADRIANA..<3

Mereka menceriakan hari aku yang suram. Thanks pada semua yang terlibat dan menyumbangkan suara anda sorry lah aku tak nyanyi tadi almaklumlah suara emas. hahahhahaaa kay yang penting HARI NIE BEST!! 

May Allah Bless You

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI