Posts

Showing posts from May, 2011

MID YEAR GIVEAWAY by NISA MENAIP

Image
Peace be upon to you..

Aku kena tag dengan one of my girls FARAH ADRIANA. Thanks sebab tag ILOVEYOU MUAH MUAH..so kali nie NISA MENAIP buat GIVEAWAY and hadiah die pown memang TERBAIKKK lah orang katakan. Thanks jugak kepada para sponsor yang menaja semua hadiah dan thanks kepada NISA MENAIP sebab berbesar hati menganjurkan GIVEAWAY yang best sangat nie.Tak mengharap sangat tapi dalam hati nie NISA HOPE I DAPAT..mcm tu lah reaksi aku..Kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik kat banner bawah nie yewp:



Para sponsor yang baik hati:


Sandra AzwanDarkbatmanPink Heart CraftAyunarMas Ahmad SafwanYuyu MusaMyra AmiraCiminny
AKU TAG 2 ORG NIE..
MAZNIE ATIQ
SABRINA

MARILAH JOIN GIVEAWAY NIE RAMAI-RAMAI TAK RUGI POWN MUAH MUAH MUAH!!

KEYSHA CONTEST (AKU DAN TUDUNG)

Image
Peace be upon to you..

Malam nie aq bosan sangat. Aq tengah rajin nak blogwalking so aq terjumpe satu contest menarik and aq join so kalau korang semua nak join dipersilakan..



Kalau nak tahu detail pasal contest nie korang boleh klik kat sini yewp sayang..KESYAAA..
Aku pertaruhkan gambar aku yang nie..


Finally aku tag dekat 3 org girls aku nie
1.WAWA ZAMERI 2.CIK SAB 3.FARAH ADRIANA
Aku tertarik hati nak join sebab name contest nie buat aku teringat kat somebody..OKAYY FULLSTOP.
May Allah Bless You.


VINTAGE SKIRT!

Image
Peace be upon to you...

I dont care what people want to say and I dont care at all what they gonna to gossip about me.I just wear what I want to wear and what I love to dress and today its time for my ribbon stuff to get exposed for everyone.Owh ribbon I LOVE YOU..^^


Ribbon Belt credit to Change Style

Ribbon Garment credit to Poppy Collection

My sweet sisters..she's really understand me..Thankies sis I <3 U

Handbag credit to my sweet sister..thank you for let me use it..muahh
Today activities we both go to buy our new room stuff and its really difficult to choose it. owh akq u so cerewet lahhh..Owh yeahh I'm wearing VINTAGE MAXI SKIRT from WARUNG FESYEN. Its so comfortable and pretty also...So LADIES!! Hurry UP!! GRAB ONE right now..Dont miss it okayy..!!

May Allah Bless You..

LUMRAH: HAKIKAT KAWAN BAIK..

Image
Peace be upon to you.. you make me live I’ve been wandering round But I still come back to you In rain or shine You’ve stood by me girl
you’re making me live Whenever this world is cruel to me You help me forgive You’re the first one When things turn out bad You know I’ll never be lonely
Salah satu quotes best friend yang aku jumpa dan aku copy and paste kan kat sini. Semua orang kalau boleh nak ade best friend in life or best friend forever kat dalam life nie. Sape yg tak nak kan ade kawan baik. Mcm Sweet kalau ade kan,yelah tempat kite meluahkan segala-galanyer. Like the words said 'SHARING IS CARING'.Bila ade BFF semua benda kite nak kongsi tak kisah lah buruk ke baik nama pown BFF kan. Kalau boleh semua cerite kite nak share dgn die nak buat die mcm sister kite sendiri. Sweet BFF tiap malam akan send text 'GOOD NITE,LOVE YOU' 'MORNINGG GIRLSS I LOVE YOU I MISS YOU'..aku pown buat mcm tu jugak kat BFF aku sebab aku sayang sangat diorg mcm korang sayang BFF korang. Then …

MISS

Image
Peace be upon to you..

Dah malam-malam mcm nie tibe2x jewp aq teringat kenangan mase kat sekolah dulu. Rindu sangat kat semua.Yelah gaduh-gaduh gelak-gelak kan.Tapi aku paling rindu kat 4 org gadis cantik yang memang paham sangat dengan aku. Gadis yang menjadi tempat aku gelak menangis dan mcm-mcm benda bodoh yang aku buat lah dgn diorg.Sudah semestinyer korang lah kan.


LIYANA GHAZALI @ BABY SAYANG

Dengan kau kan memang banyak nak mampos pengalaman aku dapat. Mcm2x. Ko buat aku ketawebuat aku menangis buat aku marah dan kau memang segalanyer lah.Aku memang rindu sangat dengan kau sampai aku nangis bila teringat kat kau.Risau aku dengan kau. Kenangan paling best banyak sangat dengan kau but yg paling aku ingat kite rosakkan pagar sekolah tu kan and then fly sampai kena denda dengan T.Nana. PFFff memang best plus seronok kan kalau ingat sekarang..


WAWA ZAMERI @ BABY WAWA

Dah lama kenal wawa..memang dah lama but mase form 5 kite rapat giler kan. Tak tahu mcm mane blh rapat tapi aku senang …

PLEASE REMEMBER ME..

Image
Peace be upon to you...

First of all, I would like to say that I MISS ALL MY LOVELY FRIENDS!!! SWEARR!! I MISS YOUU ALL!! Second things is CONGRATS to all my FRIENDS for furthering their study.
Yupe and especially my baby WAWA AND FATIN..I gonna see u soon kay just wait for me and for IKA GOOD LUCK and ALL THE BEST kay..for AD we're further in the same place and the same course right so I hope we can be in the same room too..but to be honest I Feel really sad and of course I will be so sad to be far away from all my friends even for further study. Anyone will be sad too right?..I just hope our friendship will never had the fullstop and let its continue yupe..^^ ALWAYS!!


May Allah Bless You..

BYE BYE!

Image
Peace be upon to you..

Rindu sangat nak update blog tapi virus malas tu sangat kuat melekat nak buat mcm mane.Skunk tgh rush nak habiskan lesson english tu cpt2x..dah tak larat dah nak g lagi. Tinggal 2 sesi jewp lagi..suke but sedih sangat nak berpisah dgn classmate semua. Diorg semua superb cool.Suke buat aku ketawe and kdg2x kalau aq rase down sangat dtg kelas tu mesti aq gelak. Tapi semua dh nak pergi further study kan..sedih sangat bila lagi kite nak jumpe kan..but memory kat sane aku akan sentiase ingat. Even tak banyak gambar yang kite amik but aku tetap akan ingat korang tau..muah muah!!




Kepada semua..thanks sangat2x..mesti rindu kat korang punyer lagi2x ERIC...heeee muah muah..

May Allah Bless You!

LUMRAH HIDUP!

Image
Peace be upon to you..

memang lumrah hidup nie..opps! bukan lumrah tapi karma bagi aku. Entahlah manusia nie mmg hidup mempunyai seribu satu perasaan dan ragam..Maybe lebih tapi entahlah kadang2x aku rase hidup nie terlalu menyesakkan. Aku sendiri tak kenal diri aku. Masalah aku pown entahlah sampai bila aku boleh selesaikan. Hidup dibenci oleh orang lain. Kdg2x aku tertanya salah ke minat aku nie? Salah ke aku? Aku hanya tak suka hidup dgn penuh pembohongan tapi entahlah..aku tak tahu sebab aku tak kenal diri aku sendiri. Kdg2x jugak aku rase inilah karma hidup aku. Adakalanyer aku termenung sambil memikirkan sesuatu tapi ape yg aku pikirkan pown aku tak tahu..Entahlah..Aku mmg rase kehidupan nie terlalu kejam.



Aku terpikir gak kenape org selalu membezakan mereka dgn sesuatu yg lain. Bagi aku semua org same jewp kat dunia nie..Semua nak bende yg same tapi cume care mereka mendapatkan sesuatu tu yg berlainan. Ade yg buat care keji dan ade yg buat dgn care baik iaitu berusaha dan berta…

I LOVE YOU LIYANA GHAZALI...♥♥♥

Image
Peace be upon to you..

You know what baby aku memang freaked out lah kan sebab ko tibe2x jewp muncul kat depan pagar rumah aku sambil beri senyuman ko tu. Dah lah tak bagitau awal2x kan nak dtg alih2x muncul jewp. Kalau tengok muke aku mase tu mmg terkejut and aku rasa aku terkaku sekejap kat situ..Then baru aku menjerit kan. Memang lambat giler sebab aku sangat terkejut kay..Pas tu kite borak2x mcm nak giler mmg lama nak mampos sebab dh tahap giler rindu aku kat ko kan..Then ko kate ko dh lama tak makan cendol so dgn berbesar hatinyer aku mengajak ko g tmn dpn tu makan cendol. Memang superb and terbaik lah cendol kat situ..Serius! aku nak mampos kayuh basikal bawa ko tau..Dekat jewp ade kaki malas nak jln naik lah basikal kan..Ko siap posing lagi kat basikal tu..Tak boleh blah!!



Memang adik aku lah yg jadi photographer kite kan taman tu..Siap buat video lagi tu..hahaahhahahaa tapi aku post kat FB aku jewp..kat sini mmg tak lah kan..SO mlm tu ko kate esok ko kene balik sebab selasa ko…

SUCH A BIG LIAR!

Peace be upon to you...


Pewh angin ek aq..memang mcm grrrrr!!! Punyelah aish aish aish aish!!!!!!.....DIRECT TO THE POINT KO MEMANG BANGANG MEMANG BODOH..U ARE SUCH A BIG LIAR!!!!!.....

May Allah BlessYou