Posts

Showing posts from April, 2011

KETENTUAN ILLAHI!

Image
Peace be upon to you...

Tatkala aku mendengar khabar berita tersebut aku berserah walaupown secara jujurnyer aku hatiku merintih. Aku tahu semua nyer akan berakhir dan sudah tiba masa nyer aku mengundurkan diriku dari melayari perasaan suka terhadap dirinya. Mungkin betul kata-katanya 'AWAK HANYA MEMBUANG WAKTU AWAK SUKA DEKAT SAYA SEDANGKAN SAYA TEGAR MENUNGGU DIRINYA'..Tapi masa waktu itu aku pikir gadis itu akan tetap setia dengan kekasihnya. Benar JODOH itu ditangan ALLAH..Kita hanya mampu merancang namun ALLAH yang menentukannya. Sudah tersurat jodoh mereka berdua. Aku tiada halangan lagi. Cinta dan kasih si dia kepada gadis itu sungguh aku kagumi. Mengapa baru sekarang aku sedar si dia adalah lelaki yang mempunyai segala yang ingin dimiliki oleh semua gadis. Si dia sedia menemani aku semasa sedih ku si dia sedia mendengar segala coleteh ku dan si dia sedia mendengar tangisan ku berjam-jam lamayer di saat aku sibuk mengejar seorang mamat yang tak pernah menghargai diri ak…

SWEET AS MY CHOCOLATE CHIPS!

Image
Peace be upon to you..

Finally,aku dh sembuh pown..demam nie memang satu perkara yang sangat menyeksakan bagi aku..errr but praise be to allah sbb aku dah sembuh. Tak sabar rasenyer nak story pasal 16 n 17hb hari tu. Fine aku pergi KL atas tujuan nak menghadiri majlis wedding teacher Nana aku. Rasenyer semua budak dato tahu T.Nana nak kahwin kan. Memang mule2x mcm tak nak pergi tapi bile pikir balik mana boleh tak pergi. So keputusannyer pergi! Alang2x dah dtg KL tu bolehlah jumpe FATIN AZMI dan MISS GENIT kan. Bukan senang nak dapat pelepasan mcm nie. Memang tak sabar nak pergi sebab dah rindu sangat kat debab aku sorang tu..hmmm last jumpe mase amik result jewplah..happy tau dapat jumpe die..



Debab!! aku memang rindu kat ko tahu..sekarang pown rindu..T___T
Then aku jumpe MISS GENIT..heee suke giler tau dapat jumpe die..memang susah sangat nak jumpe die,,then bile dah jumpe rasa mcm alhamdullilah niat aku dah tercapai..memang susah nak diungkap dengan kata-kata dan susah untuk diceri…

MAAF!

Image
Peace be upon to you..


Firstly..memang banyak sangat benda yang best-best terjadi. Aku memang nak kongsi dan tulis kat sini. Tapi aku minta maaf sangat2x sebab aku tak berapa sihat buat masa sekarang. Aku rasa dah lama tak badan nie tak kena penyakit kan sekarang penyakit demam tu rindu sangat kowt kat aku then die lekat kat badan aku terus jadi lemah. Sememangnyer banyak sangat cerita yang buat aku happy..misalnyer jumpe dengan gadis debab tersayang FATIN AZMI..jumpe dgn seorang gadis jelita dan manis yang memang dah lama aku nak jumpe and hajat memang tercapai lah even sekejap jewp iaitu MISS GENIT..pergi wedding warden aku yang mencetuskan fenomena yang kelakar aku ngan fatin buat kan..errr segan jewp..=__=
So, diringkaskan cerita memang banyak sgt tapi keadaan aku tak mengizinkan aku untuk berblogging..terpaksalah duduk rumah sampai sembuh..Doakan aku cepat sembuh..LOVE YOU ALL!

May Allah Bless You!

SATU KEBENARAN!

Image
Peace be upon to you...



Well! Aku nak tulis tentang satu kebenaran. Kebenaran kenapa aku hilang nak berblogging and hilang mood nak buat semua benda. Firstly aq nak ucap CONGRATULATION lah kat diri aku sebab aku dah dapat lupakan semua benda yang berkaitan dengan masa and peristiwa pahit aku dulu.Yelah siap gadoh besar dengan someone kowt sampai dia block aq dari facebook and blog die. Tak kisah lah kan sebab untuk perhatian saudari saya langsung dah tak de hati dengan si dia okay and one more thing saya tak akan remove anda dari following blog saya so kalau rasa menyampah dengan saya silalah stop following. Because tak de sebab yang munasabah saya nak meremove saudari. Memang aku nak ucapkan jutaan terima kasih pada family,gadis-gadis aku and semua kawan aku yang terlalu banyak beri sokongan yang kuat untuk aku agar melupakan peristiwa pahit itu and BIG THANKS to Cik Hanani yang telah menyembuhkan aku dengan rawatan yang diberikan. Semangat dan motivasi yang diberikan memang ternyata…

BREAKFAST MCD!

Image
Peace be upon to you..

Pagi nie aku BF kat MCD..just terasa nak mkn MCD pagi2x kan. Firstly tu tak tahu nak keluar dgn sape then nasib baik Sam ada masa so ajak lah Sam kan. URm still no mood nak blog..

 thats all..

May Allah Bless You..

DATING WITH WAWA!

Image
Peace be upon to you..

Nie cerita semalam, seperti yg dirancang semalam keluar dgn wawa and kami pakai Pink sebab  its PInk Day okay kat BR semalam. Semua mesti tau kan. Hurm aku mcm mls nak tulis ape2x sebab mood tak berapa okay tapi nak update jugak.BTW Wawa and Fatin. Aku serius risau psl korang okay. Anything text aq kay sayang..I LOVE YOU!!.




Thats all!..Aku mmg tak de mood giler. Gambar pown tak berapa nak cantik and kami makan kat CRS. Skunk ada promosi kat semua cawangan so kalau korng ade mase silalah dtg ke sana kay.

May Allah Bless You..

KALI PERTAMA!

Image
Peace be upon to you..

Dah lama tak update blog sebab nyer banyak benda nak kena uruskan. Sim rosak lah phone rosak lah. Mmg satu-satu benda berlaku lah. So,hari nie seperti yang dirancang aku keluar dgn Hidayah. Kawan sekolah rendah aku. Baru jumpa sebab kitorg duk satu taman so ada masa lapang nie kitorg keluar. Ops! Kitorg tak keluar berdua but ada akq aku ada Mizi ada Acap. Tapi memang giler sebab bayangkanlah mula-mula BakerHouse lepas tu MCD then EB pulak. Manalah badan aku tak naik mcm belon! Hai..=__=
skunk nie aku rasa mcm nak termuntah sebab terlampau full tau! Dayah giler sebab die beli 2 novel. Sekutu lah die ngan akq aku. Hahahaa..aku tak tahu nak story apa lagi. Layan jewp lah gambar!






 Thanks ea Mizi belanja aku makan. Lain kali belanja lagi okay..Acap kata muka aku mcm Elmo. Pewh! Menyirap jewp! Nasib baik aku minat cartoon tu. Elmo kan comel..Heheheheee..Thats all. THE END!

May Allah Bless You!