Get Well Soon. . .!

Assalam...

OHMYHEAVEN!!!..ade orang buat entri pasal aq..OWH sungguh terharu.Terimakasih sangat.Susah2x jewp menaip.Owh yewp aq tau ko nak cakap sama2x..x pewh aq dengar! Errr..aq jujur skunk nie aq memang terharu plus ketawe plus sedih bile bace entri ko sebab:


AQ BAGI KO TENGOK MUKE AKU DULU..
ALHAMDULLILAH AQ BERSYUKUR DENGAN KURNIAAN ALLAH!
FAVE LADIES AQ ABAIKAN MATA AQ YANG AQ RASE
SEMBAP DAN TAK LAWA TU..
TERHARU PASAL..
Tak sangka kau BIJAK sebab tahu aku memang tujukan benda alah tu kat ko pown..BRAVO arr siap buat entri kan.Owh yeah..aq memang terasa pown!

KETAWE PASAL...
Bende nie refleksi sendiri.Aq rase lawak terus ketawe sebab kat wall aq ade tulis 'LAGU 2 DAH LAST SEASON BARU KO NAK DENGAR KE?..KESIAN KAU KAN!!!'..then ko bagi aq jawapan yang buat aq ketawe.Disini aq jelaskan lagi kenape aq ketawe sebab jawapan kau.Aq memang tengah giler sebab tu aq gelak sakan dgn jawapan tu!

SEDIH PASAL...
Yang nie ditujukan khas untuk aq. Aq sedih plus menangis bile bace perkataan 'SAYANG' yang tertulis kat entri ko. Kenape 'sayang?'..ko tau tak patut nyer ko BENCI aq. Itu tujuan aq. Ke maksud ayat tu sebenarnya VICE VERSA. Serius aq menangis tanpa henti.Sedih sangat bile ko kata ko sayang aq n aq tak tahu lah untuk aq ke atau org lain ke atau kau maksudkan yg sebalik nyer ke tapi aq tetap menangis sebab ko tak sepatutnyer sayang aq.

SUMMARY...
Kau tak kenal aq.Kau tak pernah tahu kejadian yang menimpa aq sejak dahulu.Kau tak pernah tahu sifat aq.Kau nak tahu pasal aq sangat kan. Aku masih TAK BOLEH lupakan kejadian yang pernah orang kesayangan kau lakukan kat aq.Aq TRAUMA! yeee..aq tak boleh nak menghukum kau tapi kau ade kaitan dengan mereka.Aq tak mampu berpura aq boleh tahan lagi sebab aq menderita dan kau sendiri dah nampak kesan nyer kan.Aq hilang kawalan bila tahap kesabaran aq dah sampai makan diri aku dan kau nak tahu sebab benda nie lah aq tak boleh kawal diri dari membenci kau sekaligus.Aku dah kata aku tak sempurna. Nielah salah satu ketidaksempurnaan aq.Aq hilang kawalan bukan setakat aq benci mereka yang pernah betrayed aq tapi diri aq sendiri aq benci sebab aq tak kuat nak control diri aq bila aq dalam keadaan yang bagi aq sangat mengecewekan.Banyak lagi yang kau tak tahu pasal aq.Sebab tu kalau boleh aq nak jauh dari masa silam dan mereka yang pernah menyakitkan hati aq dan kejadian pahit aq sebab aq tahu aq akan hilang kawalan dan membenci korang semua. And aq tak nak hidup dalam keadaan berdendam dan penuh kebencian. Lebih2x lagi bila kau kata kau sayang aq?..aq sedih dan tak sanggup biar hati aq membenci org yang sayang aq. Kalau lah aq boleh sayang korang jugak..aq pasti akan buat..better aq tak mengenali korang drpd aq benci korang. Biarlah kita tak saling bertegur sapa. Itu yang terbaik untuk aq...aq masih dalam trauma dgn bnde nie semua sebab aq pernah sayang korang sebagai kawan tapi aq dibetrayed..Cube sekali kau duduk dan rase keadaan aq. iye maybe kau pernah tapi kau tak tahu disebalik kejadian tu ade kejadian yang lain..Kejadian yang aq terpaksa tanggung sendiri demi org yg aq pling sayang...

Nak kata aq GILER?..silakan..aq sendiri mengaku aq GILA..aq pernah berkawan dgn org GILA. pernah masuk wad GILA..sebab ape..kejadian tu lah yang buat aq TRAUMA dan aq tak akan lupa sampai aq mati ..ditambah dengan tekanan perasaan kejadian korang lagi buat aq hilang kawalan...dan aq diminta agar melepaskan perasaan dan aq tak boleh pendam...MAAF tapi aq tak boleh cakap perkataan 'semoga berbahagia' ayat tu akan buat aq menyesal...MAAF atas segalanya..


AQ TAK BOLEH CAKAP ILOVEYOU KAT KORANG LAGI..
SORRY!
I JUST CAN BLEW MY KISS TO YOU ALL!
KISS AND HUG FOR YOU!
THANKS FOR YOUR 'SAYANG' EVEN THOUGH
YOU DIDN'T MEAN IT!!
I WILL GET WELL SOON...<3

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI