Blog Pink!

Assalam...

First of all,thanks Wawa for tagging me. Just have a mood to join it. Hey Its about Pink so i must join it. I'll better use Malay for this entry..^___^!
Link to this kalau nak join okay.....

BLOG PILIHAN MALAYSIA..

PINK! PINK! PINK! PINK! PINK!
Warna nie memang dah sebati,dah kenyal,dah jadi tradisi untuk aq agaknyer. Aq memang minat giler Pink dan aq rase Pink tu memang colour untuk aq. Sejak kecil lagi aq memang minat Pink..Ape2x barang WAJIB colour Pink..aq pown tak tahu sejak bila aq mula fanatic giler. Even baju raya pown setiap tahun mesti ada Pink. Tak boleh kalau tak de. Pink juga banyak meninggalkan peristiwa yang sangat manis. Disebabbkan warna nie,aq jumpe kawan yang sangat sejati dan kawan yang penyayang. Its start with Pink!..so thats why aq pilih Pink untuk  blog aq agar aq akan sentiasa ingat dan kenang mereka semua. Pernah dengar tak proverb nie?..''PINK IS A NEW BLACK!''..hak3x..aq suke proverb nie. So,warna nie banyak beri semangat kat aq dan jujurnya aq rase aq adalah wanita yang istimewa. Hanya disebabkan Pink,aq temui segalanya..dan bagi aq Pink adalah permulaan sebuah hidup yang baru dan aq sure tak pernah berhenti menyukai warna nie..because I'M THE PINK GIRL!..

MISSYAKILAHISAM TAG AWAK..
1.Cik Sab @ Miss Genit
2. Sabrina

Comments

Post a Comment

SILALAH KOMEN!

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI