Sekadar Menulis..

Salam...

Hari nie seperti biasa hujan turun dgn lebatnyer tanpa henti. Alhamdullilah sekarang nie kat tempat aq tak banjir lagi. SEkarang nie aq buzy sangat sebab nak pindah rumah sebab tu banyak bende kena uruskan.Hmmm sedih pulak rasenyer. Nak bagitau nie aq skunk tak de kedit so ladies saya sorry yewp saya tak dapat nak reply text anda semua. Maaf sangat sebab kemalasan untuk menopup melanda jiwa ku tika ini.

Banyak juga aq tengok blog org yang tulis pasal gathering sahabat blogger yang aq tak dapat dtg sebab jauh and pasal rusuhan di Mesir.Sejujurnya aq sangat risau sebab abg sedara aq ade kat Mesir tu.Mcm manelah agaknyer yewp die skunk.Aq doakan die selamat pulang. Urm..skunk mcm2x kes yang berlaku yg buat aq not in mood. Pening kepala aq bile dipikirkan balik.




Seriusly aq fedup dgn youtube sebab tak boleh putar lagu dgn baik. Aq tukar gratisan music balik. Alhamdullilah ade lagu anuar zain yang baru nie.Seriusly aq suke lagu nie sebab ade kena mengena dgn diri aq. Disebalik lagu nie bagi aq mempunyai seribu bermakna bagi aq and lagu nie sebenarnyer OST HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA. Aq nak sangat tengok cerite tu sebab aq tengok TRAILER die menarik and aq memang minat cerita aksi nie.

PINK'CLUES!
''I NEED SOMEONE TO CHEER ME UP!..=( ''

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI