SWEET AND BITTER 2010

aq nak ckp yg aq x nak bagitau betape kecewe nyer aq x dpt keje 2 but at least aq dpt keje kat kedai roti..ok lah 2 kan drpd dok kat umah membesrkan bdn aq yg semakin besar nie..hahahahahaaaa..okeee..aq tgk semua bloggers story kish sweet and bitter on 2010..so aq pown story jugak lah..org tue2x kate mule dgn manis dulu kan so

MANIS

5 TEKUN

okee aq masuk kelas 5 tekun yg ahlinyer terdiri drpd mat n minah gangster nak mampos..sng cter kalau dgr jewp 5TEKUN satu skola tahu kowt rasenyer yg kelas nie kelas bdq sains yg terejal nak mati,yg degil,yg x makan saman,yg mls belajar,yg ingt seronok jewp..hahahaaa n kelas bdq yg asyik memekak telolong saban ari tapi sorry sikit kitorg menceriakan sekolah..x de kitorg lain tau..ceh[!]..nak bangga pulak time nie..but mmg memorable giler ngan diorg..it will be a longgggg sttoryy kalau nak cter..so the nutshell nyer aq syg giler babeng+mampos+gaban kat 5TEKUN CREWS..peace no war ladies and gentlemen..!!

Bayangkan only 7 princess jewp..
MANIS DAN PAHIT

yg ini due2x tau..story nie manis..story nie pahit..nak tau knape sbb..

FARHANA NASIR

okee manis sbb die jdq adq angkt aq but only a couple of month jewp lah..sdh but aq terpaksa sbb nyer aq n ALLAH jewp yg tau..biarlah menjadi kenangan and right now die dh ade sis angkt yg baru,,cepatnyer alahai..sdh gler..tapi nak buat mcm mane..stupid i am kan..tapi aq yg mintx putus so aq kene terime hakikat itu,,so ape pown thanks to you farhana nasir..may allah bless you..


second person manis dan pahit aq..adq angkt aq yg laky..aq mntx pts jugx..kenape??..sbb aq pwon x tau..otq aq nie mereng sikit..dush+dush..x betul sampai semua org aq mintx putus..ape jadah kan..kesian diorg..but nak buat cm ne..yg best tntng ajim nie..ajim ea name die..die phm giler tahap puaka pasl prngai aq nie ahh..aq pown x tau lah nape tp aq nmpak lah dye syg aq giler babeng..dhlah..




yg nie mmg masalah bsr giler sampai menganggu hidup aq seratus peratus sbb aq syg kat die n org pertama yg aq syg giler tahap puaka niyang rapik ko..sampai ade argument ngan makwe die..perh serius mmg hbis hancur luluh aty aq lah mase 2..sampai aq bawak diri..sampai aq ptus ngan semua org yg berkaitan ngan aq..dgn die nie ade manis nyer dan pahit yg terlebih byk..tapi aq bersyukur sbb kerana die aq tau ape itu syg,kecewe,marah,merajuk..aq merasai semua perasaan itu dan ia membuatkan aq lbh matured dan tabah menghadapi hidup ini..by right now segale nyer dh settle n kitorg just kekal kawan sbb kawan kekal selama nyer..dan aq doakan die bahagie bersame future wife die..kan sis??..betul x??..huhuhu..^^ jgn mare2x tau..



PAHIT

okee..pahit dalam kehidupan aq sepanjang thn nie..ade satu jewp yg aq akn story sbb yg lain aq mals nak ingt kerana saraf otq aq skunk tgh berdenyut nak mampos..okee aq tau korg tau pasl BFF aq 2 kan..okee fyi..die jatuh sakit mase awal tahun and sakit yg terlampau teruk yg melibatkan mental dye..aq sgt tertekan mase 2 n aq nanges x berhenti sbb aq sedih sgt..aq x kan lupe bnde 2 sampai aq mati..tapi alhamdullilah die dh sembuh sepenuh nyer dan aq syg die..aq syg giler die sampai aq x tau nak ckp mcm mane lg yg aq syg die..x terkate n x terucap ngan kate2x aq syg die..aq harap aq x kan berpisah dgn die,,thats all..


FOOTSTEPS: kepale aq dh nak bbommm!!! nie..dh x thn..sakit giler..entri nie ringkas jewp lah okee.anyway selamat tahun baru yeaa semua..LOTS OF LOVE..

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI