HAPPY BIRTHDAY AMIZA ABD KAHAR!

SAYANG AKU!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO AMIZA
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
SWEET SEVENTEEN SAYANG,,,
I LOVE YOU..

yupe..hari nie bufday kawan rapat aq yg kat bukit kepong 2..nak g sane x de transport but aq wish kat wall die jewplah..walaupown x dpt post but aq wish jugak,,mane boleh x wish sbb die baik dgn aq..^^
ingat lagi mase form 3.kitorg satu dorm..huhuhu..best sgt2x..mcm2x kowt berlaku..mcm2x perkara kitorg lakukan..yg paling aq ingat lah kan kitorg lawan pantun dgn daq2x form 2 n 1 mase nak tido..aq tido sblh miza nie lah..hahahaaa.mase 2 mmg sgt kelakar..rindu pulak kat diorg semua..bile lah aq nak dtg kepong sane..ntahlah wei..^^..okey di kesempatan ini n dsbbkan aq x dpt nak dtg kepong bagi kek so aq bagi kat sini jewp lah yerh cik miza sayang..walaupown x dpt sntuh dan makan tapi tgk pown jadilah..hahaaa..

FOR MIZA SAYANG!

cepat2x..make a wish..huhuhuhuhu...yummy..^^
nampak sedap kan..hahhaaaaa...ape2x pown..hope your life will always full of blossom..cheer it up and make a toast..I LOVE YOU MIZA..!

P/S:It's that time of the year again! It's one of my favorite days of the year. It's that special day where I have the chance once again to celebrate you for being here on Earth with me!

Comments

Popular posts from this blog

Gili Trawangan

Askar dan Musuh

TRAVELOG : BALI